*

ПОСЕЩЕНИЕ НА ЦВЕТАН ЕНЧЕВ В С. ТЪРНАК ! ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЗА ДПС С НОМЕР #1 !

|

Жителите на белослатинското село Търнак посрещнаха като на празник водача на листата на ДПС за Врачанско Цветан Енчев и екипа му. Те искаха първо да благодарят, че винаги се е отзовавал на нуждите им, а след това настояха да коментират актуалните теми от политическия и икономически живот на страната. Хората се притесняват от високата инфлация, от липсата на и без това поскъпналите дърва за огрев, както и липсата на разбиране от страна на централната власт.

„ДПС е последователна в отстояване на ценностите на държавността и демокрацията. Още през 2019 година ние поставихме като акцент в предизборната си кампания да върнем властта на хората. В кампаниите през миналата година фокусът бе да възстановим държавността. Сега ние ясно заявяваме - България има нужда от ДПС в централната власт, като искаме да изпълним обещанията си през миналите години. Защото власт в ръцете на народа означава не да поставяш хората в кризисни ситуации, хаос и безвремие, а да ги водиш с увереност по техния дневен ред.

Със своята експертиза ние имаме какво да дадем на Родината си. Ние сме готови с пакет от мерки за овладяване на инфлацията. В енергетиката най-добре знаем как да осигурим газовия микс, за да преодолеем енергийната криза и да преведем страната през тежката зима. Припомням ви, че именно експертите на ДПС в земеделието осигуриха 300 млн. лв. помощ за земеделските стопани, които кабинетът на Кирил Петков пренебрегна. Експертизата ни в местната власт осигури подкрепа за общините. Ние настояваме общините да бъдат включени в плана за възстановяване и развитие и ще им помогнем в разработката на конкретни проекти. Готови сме с реформи в образованието, здравеопазването, културата и туризма“, коментира Цветан Енчев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар