*

ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНА КОНСУЛТАЦИЯ

|
ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНА КОНСУЛТАЦИЯ

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Община Враца уведомява обществеността и заинтересованите физически и юридически лица за организиране на обществена консултация във връзка с приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за реда и условията за поставяне на преместваеми обекти за търговска, увеселителна, рекламно-информационна и друга обслужваща дейност на територията на Община Враца.

С предлаганото изменение на Наредбата се предвижда създаването на подзаконова регламентация на условията и реда за издаване на разрешение за ползване на място-общинска собственост за местодомуване на леки моторни превозни средства (МПС) чрез поставяне на „паркинг-скоба“ (ограничител за паркомясто) върху местата, определени в план-схеми, одобрени от главния архитект на общината.

Обществената консултация ще се проведе на 16 април 2019г., от 17.00ч., в Конферентната зала на Общински съвет-Враца.

На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове на интернет страницата на Община Враца е публикуван проектът, придружен с мотиви за неговото приемане.

Предложения и становища могат да бъдат направени и на e-mail: obshtinavr@b-trust.org или подавани в писмен вид в Центъра за административно обслужване на Община Враца.

 

 

С уважение,

КАЛИН КАМЕНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ВРАЦА

 

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez