*

ПОДАРЪК ЗА ЖЕНА

|
ПОДАРЪК ЗА ЖЕНА

Всеки един подарък за жена трябва да е съобразен с нейната личност, интереси и конкретни нужди. Ако познаваме добре жената, чийто подарък трябва да изберем, то тогава наистина ще ни е лесно да се ориентираме сред многото варианти и да се спрем на най-подходящия. Но ако избираме подарък за жена, която не ни е в най-близкото обкръжение и не познаваме в детайли, то все пак има някои конкретни идеи, които винаги ще се приемат добре.

Шалове

Шалът е един прекрасен избор за подарък за жена, който е едновременно достъпен като цена и представлява един аксесоар, който винаги може да влезе в употреба. Шаловете може да са в различни разцветки и шарки, а сред най-използваните материи са вълна, памук, коприна, вискоза или синтетика. Разбира се, изборът на конкретния модел трябва да е съобразен със сезона, в който ще се носи шала.

Ръчно изработени бижута

Конкретно натъртваме на фактора ръчна изработка, тъй като прави впечатление растящия брой творци, които могат да предложат уникални дизайнерски модели, с които вашата близка да се чувства наистина специална. Дали ще са от злато, сребро или пък от кожа и метал, това зависи както от предпочитанията на жената, така и от бюджета, с който разполагате. Но каквито и материали да изберете, то най-важен е жестът, че сте се опитали да откриете нещо наистина уникално, което не се забелязва навсякъде. Ръчно изработеното бижу носи един специфичен дух на занаятчийство и ни кара да оценим вложеното време в неговото измисляне и изобретяване.

Козметика

Вариантите за подарък с козметика са безброй – от парфюми и гримове, до натурална козметика за кожа или коса. Важно е да знаем какви са личните предпочитания, за да изберем идеалния подарък за жена. Така, ако избираме козметика за кожа, то трябва да сме наясно какъв е типът кожа на нашата близка и евентуално каква серия или марка обича да ползва. При изборът на натурална козметика е важно да сме наясно дали това е предпочитаният тип козметика, както и какви приложения може да намери.

Подаръчни комплекти

Комбинацията от няколко различни предмета, комбинирани по подходящ начин е винаги привлекателна и създава впечатление за по-скъп подарък, дори и това невинаги да е така. Всеки един от подаръците в горните категории може да бъде комбиниран с нещо друго, за да се получи един завършен подаръчен комплект, който да поднесете с любов.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez