*

ПЛАЩАНЕТО НА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ ВЪВ ВРАЦА МОГАТ ДА СЕ ЗАПЛАЩАТ БЪРЗО И ЛЕСНО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ

|
ПЛАЩАНЕТО НА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ ВЪВ ВРАЦА МОГАТ ДА СЕ ЗАПЛАЩАТ БЪРЗО И ЛЕСНО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ

От днес, Община Враца въведе услугата „виртуален ПОС терминал“ за местните данъци и такси. Изцяло електронната услуга ще позволи на гражданите да заплатят бързо и лесно своите задължения, чрез дебитни или кредитни карти.

Преводите са без такси и комисионни и се отразяват веднага, без да се налага посещение на лицето до местната администрация или клон на банка.

Системата е изключително лесна за ползване, посредством сайта на местната администрация - http://www.vratza.bg/?category=12 – секция „Проверка и плащане на задължения“. За да бъде извършено плащането, задълженото лице трябва да въведе своето ЕГН или ЕИК, както и ПИН код, предоставен от дирекция „Местни данъци и такси“.

Гражданите, които нямат ПИН код, могат да го заявят по електронен път на следния адрес – mdt@vratza.bg. За получаването му е необходимо да се предоставят трите имена и ЕГН за физически лица, а за юридическите – наименование на фирмата, булстат и телефон за връзка. В случай на искане на ПИН код за друго лице, трябва да се приложи сканирано копие на пълномощно.

Плащанията се гарантират посредством системата за сигурност – „Борика-Банксервиз“.

Целта на електронната услуга е спазване на противоепидемичните мерки и недопускане струпването на много лица на едно място.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez