*

ПЕТЯ АВРАМОВА: ГОРДА СЪМ С ХОРАТА ОТ ЛИСТАТА, КОЯТО ОГЛАВЯВАМ

|

Коалицията ГЕРБ/СДС във Враца, начело с водача на листата Петя Аврамова, регистрира днес в РИК кандидатите си за участие в изборите.

„Тръгваме на изборите за народни представители от област Враца с амбицията да бъдем първа политическа сила. Имаме самочувствието на хора, които последните 4 години сме работили за областта и за държавата. Факт е строителството на един от най-важните проекти за развитието не само на област Враца, за развитието на Северозападна България. Това е скоростния път Мездра-Ботевград. Факт са реализирани проекти с европейско финансиране, факт са 100 млн. лв. вложени  през последните 4 години в пътна инфраструктура. С 52 млн. лв. правителството подпомогна развитието на общините в последните 4 години в областта.

Горда съм, че в листата която оглавявам има хора, които са познати в област Враца и които са експерти. Приемам водачеството на тази листа, като оценка за работата ми като министър на регионалното развитие и благоустройството, като народен представител и като областен координатор на ГЕРБ.

Хората, които са зад мен са личности, които са работили за развитието на областта и всеки един от тях може да излезе пред жителите на област Враца с направеното от него.  

Излизаме с амбицията за победа“, заяви по време на регистрацията Аврамова.

„В най-българския ден регистрираме единствената коалиция, която дава алтернатива в дясното. Единствената дясна коалиция, която най-после се обедини в най-голямата дясна партия. Излизаме със сигурността, че ще победим на тези избори, защото в труден момент  трябва да се вземат трудни решения, трябва да се води отговорно, а именно коалицията ГЕРБ/СДС, може да го стори“, заяви областния председател на СДС Враца Ирина Иванова.  

В листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за област Враца са включени Красен Кръстев, д-р Костадин Шахов, Малина Николова, Драгомир Маринов, Мирослав Аспарухов, д-р Иво Ралчовски, Мирослав Комитски, Миглена Горанова, Мартин Харизанов, Веселин Веселинов и Светослав Спасов.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez