*

ПЕТОКЛАСНИЧКА ОТ ППМГ – ВРАЦА С НАГРАДА ОТ СЪСТЕЗАНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

|

Националният финал на състезанието за правопис на английски език Spelling Bee, състоял се в Американския колеж в София, събра 30 ученици от цялата страна, финалисти в надпреварата. Всички участници се представиха блестящо и показаха не само отлични знания по английски език, но и издръжливост и силен дух.

Наред с отличените, петокласничката Анна Мария Иванчовска от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца и нейната учителка по английски език г-жа Калина Николова, организирала училищния кръг на състезанието, получиха награда участие в летен езиков лагер, където ще участват заедно с доброволци от Корпуса на мира, Фондация „КорПлюс“ и Фондация „Америка за България“.

Двата дни на състезанието накараха учениците да се почувстват специални и оценени, а съпътстващата програма на организаторите, остави у тях хубави спомени и беше мотивиращ фактор за нови успехи.

Ръководството на гимназията поздравява Анна Мария за нейното усърдие и постоянство и изказва своята благодарност на нейния подготвящ учител Калина Николова!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez