*

ПЕТЪР ЧОБАНОВ: ДВИЖЕНИЕТО ЗА ПРАВА И СВОБОДИ ВИНАГИ ПОСТАВЯ В ЦЕНТЪРА НА ВНИМАНИЕТО МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

|

“Движението за права и свободи винаги поставя в центъра на вниманието малките населени места. Спомняте си, че когато бяхме в управлението 2013-2014 година успяхме да насочим сериозен финансов ресурс към малките общини в страната”, каза водачът на листата на ДПС за Враца доц. Петър Чобанов на среща със симпатизанти в Роман.

Той допълни, че в програмата на Движението са залегнали няколко основни, изключително важни стъпки, които могат да променят страната и да я извадят от състоянието, в което се намира.

“Инвестиции и подкрепа на малките фирми. Това е начинът да се създаде благоприятна бизнес среда, от което пък следва осигуряване на ресурс за здравеопазване, образование и развитие”, допълни доц. Чобанов.

Вторият в листата на ДПС Айхан Етем подчерта пред присъстващите, че само когато са заедно хората успяват.

“Не може да се развива никое общество, когато е разделено, когато извира омраза към различните и когато хората се противопоставят. Само ако се обединим и сме заедно, ще постигнем резултати. Има толкова много неща, които можем да свършим, толкова много работа ни чака. Време е да сме заедно”, каза Айхан Етем.

В срещата взеха участие и кандидатите за народни представители Соня Тинчева – заместник кмет на община Роман и Каролина Кьолер – общински съветник в община Мездра. На форума присъства и кметът на община Роман Валери Ролански.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez