ОТВОРЕНО ПИСМО ДО КМЕТА НА ВРАЦА

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО КМЕТА НА ВРАЦА

ДО ИНЖ. НИКОЛАЙ ИВАНОВ КМЕТ НА ОБЩИНА ВРАЦА     ОТВОРЕНО ПИСМО   от   Пламен Кръстев, Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет – Враца       Уважаеми инж. Иванов,   На 21 май 2014 г. от 17.30 часа „БСП” Враца закри Еврокампанията си с концерт, който се проведе пред сградата на Община Враца. Това е и причината да се обърна към Вас с ОТВОРЕНО ПИСМО, тъй като тази груба демонстрация на сила, власт и незачитане на закона възмути огромна част от врачанската общественост. По време на предизборна кампания е нормално различните партии да организират и провеждат свои мероприятия, но не е нормално сградата на общината да стане сцена на тежка партийна агитация. В такава бе превърната тя вчера от Вашите съпартийци, във Ваше присъствие и очевидно с Ваше благоволение и разрешение. Считам, че дължите обяснение на врачани за безцеремонната показна акция, реализирана вчера. В тази връзка отправям пет въпроса и очаквам незабавен отговор от Вас!   1.  Кога е издадено разрешениета за провеждане на партийния концерт? 2.  За кое място е издадено разрешение за мероприятието? 3.  Кой издаде разрешението за партийния митинг? 4.  Кое място в съобщението до медиите е посочено за провеждане на партийното мероприятие? 5.  Допустимо ли е, според Вас, партиен митинг да се провежда пред входа на Община Враца?   Надявам се, че поставените въпроси няма да Ви затруднят и в максимално кратък срок врачани ще могат да чуят отговорите. Не забравяйте, че събитието бе широко отразено, което предизвика допълнителна негативна реакция от страна на Вашите съграждани. Тяхното недоволство е напълно резонно и адекватно. Когато спечелихте местните избори като независим кандидат през 2011 г., голяма част от жителите на Враца, повярваха, че ще бъдете кмет на всички, но едва ли са предполагали, че ще демонстрирате толкова явно незачитането на закона. Очаквам Вашите отговори!   С уважение, Пламен Кръстев

ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifКоментари

• АЗ |

Само така г-н Кръстев-право куме в очи!!!! Много достойно и точно!!! Дано само получим отгово..

• Бисер Йорданов |

Тоя кмет се взе много насерисзно. Като му гледам постапките и като слушам какво говори няма да изкара целият мандат. Г-н Кръстев от мое име можете да му предадете да не се мисли за богопомазан.

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez