*

ОТКРИВАНЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ПП ГЕРБ - ВРАЦА

|

Предизборната кампания на ПП ГЕРБ за област Враца бе открита с водосвет и молебен за България, отслужен от Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий.
„На 26 май предстои да потвърдим правилния път в развитието на България, на Северозапада и област Враца. За мен е особена чест и голямо предизвикателство да бъда в най-добрата листа за предстоящите Евроизбори. В листата на ПП ГЕРБ има само доказани професионалисти, хора с безспорна експертиза в европейските дела и защитаващи интересите на България като достоен член на ЕС.“ Това каза при официалното откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в област Враца д-р Иво Ралчовски/ Ivo Ralchovski. Той бе категоричен, че с издигането на неговата кандидатура Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ гласува огромно доверие на Областното и Общинските ръководства на партията и на целия Северозапад. „Убеден съм, че Северозападният регион ще се развива все по-бързо и по-устойчиво в границите на Обединена Европа. Гласът на нашите евродепутати се чува и това е потвърждение за техните дела. Като пример мога да посоча приетия и одобрен от Европейския парламент бюджет за България, който е най-висок от присъединяването на страната ни към ЕС досега. Това означава и повече средства за нашия регион. Отправям предизвикателство към всички вас заедно да излезем на 26 май и да гласуваме с номер 12, за да продължим в правилната посока за европейското развитие на България“, призова д-р Ралчовски.
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев заяви, че предава щафетата на една много силна листа с хора, които милеят за българската кауза и ще съумеят да защитят българския интерес. „Колкото повече депутати от тази листа влязат в Европейския парламент, толкова по-добре ще е за България. Този път наистина ни трябва победа и ние заедно ще я постигнем. Правилният избор е номер 12, защото това определя в Европейския парламент да влязат хора, които могат да защитават българските интереси“, категоричен бе Владимир Уручев.
Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Андрей Новаков се включи в откриването на предизборната кампания в област Враца чрез видео-връзка. Той изрази съжаление, че не може да присъства на събитието и заяви, че е горд с това, което е постигнато в областта през последните 4 години. „Давам ви дума, че в рамките на тази кампания ще направим всичко възможно да затвърдим доверието на хората в нас“, каза още Андрей Новаков.
Кметът на община Враца Калин Каменов изрази увереността си, че със силните кандидатури, излъчени от ПП ГЕРБ, подкрепата за България и Северозапада ще бъде много по-силна. „Аз вярвам, че на 26 май всички наши съграждани ще подкрепят листата на ПП ГЕРБ, защото алтернативата за България са можещите хора, които работят за нейния просперитет и бъдещето на децата ни“, каза още кметът на община Враца.
Областният управител на област Враца и общински ръководител на ПП ГЕРБ Малина Николова представи пред присъстващите реализираните с европейски средства проекти в областта. Тя бе категорична, че по време на управлението на ГЕРБ България винаги се е ползвала с доверието на европейските ни партньори и се е развивала. „Пожелавам на д-р Иво Ралчовски да върви смело напред и да бъде уверен, че всички ние заставаме зад него и вярваме във възможностите му да защитава интересите на Северозапада в Европейския парламент.“ 
Своята подкрепа за листата на ПП ГЕРБ изразиха и министърът на регионалното развитие и областен координатор на ПП ГЕРБ – Враца инж. Петя Аврамова, народният представител Красен Кръстев, кметът на община Оряхово Росен Добрев и представителят на коалиционния партньор от СДС Ирина Иванова.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez