*

ОТКРИХА ЗОНА ЗА ОТДИХ В С. КОСТАЛЕВО

|

Зона за отдих с екологична занималня бе открита днес в село Косталево. Обектът е реализиран по проект на „Малки граждански инициативи 2018“, като финансирането е на стойност 3 000 лева.

„Този проект се реализира благодарение на инициативата на Вашия кмет Любомир Кръстев и представителите на Инициативния комитет. С удоволствие подпомогнах техните усилия за реализирането на проекта, защото смятам, че заедно с кметовете можем да играем основна роля по облагородяването на средата и създаването на обекти в полза на жителите на малките населени места”, каза при откриването областният управител Малина Николова. Тя припомни, че за трета поредна година в Косталево се открива обект по малки граждански инициативи.

„Първата година от мандата на Любомир Кръстев се откри футболно игрище и детска площадка. Миналата година инициативите продължиха с направата на място за поклонение към храма в селото. Днес откриваме Зона за отдих с екологична занималня, предназначена за всички жители на населеното място. Уважение заслужава работата на жителите на Косталево, които подпомагаха кмета по време на изпълнението на тези три проекта. Искрено ви благодаря за това. Пожелавам ви със здраве да посещавате тези обекти”, допълни Малина Николова.

Кметът на населеното място Любомир Кръстев изказа благодарност към всички, подпомогнали реализацията на проекта.

На откриването присъстваха кметът на заместник-кметът на Община Враца Петя Долапчиева, общинският съветник Таня Георгиева, секретарят на Община Враца Нина Дакева, кметът на Челопек Тихомир Тошев, членове на Инициативния комитет, жители и гости на Косталево.

Възпитаниците на детска градина „Славейче” засадиха цветя в зоната за отдих и заедно с певческа група „Росна китка” към читалище „Отец Паисий“ поздравиха всички присъстващи с кратка музикална програма.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez