*

ОТКРИХА ФОТОИЗЛОЖБА, ЧРЕЗ КОЯТО СЕ ДАВА НАЧАЛОТО НА СЪЗДАВАНЕТО НА СПОРТЕН МУЗЕЙ ВЪВ ВРАЦА

|

Кметът Калин Каменов откри фотоизложба, представляваща снимки на природни и културно - исторически места и обекти на Враца, както и снимки, запечатили спортни моменти. Целта на събитието, което се инициира от общественика Христо Илиев е със средствата от продадените фотоси, да се даде началото на създаването на  спортен музей, където ще бъдат показани успехите на врачанските спортисти.

„Това, което прави Христо Илиев е достойно за уважение. Факт е и поредната родолюбива инициатива, която той организира и е свързана с историята на нашия град. Тук, след време ще имаме снимки от спортните успехи на наши клубове по борба, плуване, лека атлетика, баскетбол, водна топка, както и на футболния отбор „Ботев“ /Враца/. Важното е всеки спортист  да има желание и воля и неговият успех ще бъде увековечен за вечни времена в музея на славата!“ - каза при откриването Калин Каменов.

Инициаторът на изложбата Христо Илиев благодари на Община Враца и на ръководството на ПОФК „Ботев“-Враца за подкрепата, която са оказали за реализирането на идеята и организирането на събитието.

Във фотоизложбата, която е представена в Синята зала на Младежки дом са показани над 60 снимки. На откриването присъстваха спортисти, общественици и бизнесмени.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez