*

ОТБОРЪТ ПО СТРЕЛБА НА СК „СПАРТАК-ВРАЦА“ВЗЕ УЧАСТИЕ В ШЕСТИЯ ПОРЕДЕН РЕПУБЛИКАНСКИ ТУРНИР ПО СТРЕЛБА С ПИСТОЛЕТ „КРАКРА – ПЕРНИК“

|

Отборът по стрелба на СК „Спартак-Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие  в шестия пореден Републикански турнир по стрелба с пистолет „КРАКРА – ПЕРНИК“, който се проведе от 19.10.2017г. до 20.10.2017г. в Перник.  Турнирът се провежда в чест на празника на града „Свети Иван Рилски“ и беше открит от  кмета на града д-р Вяра Церовска.  В турнира взеха участие 17 отбора и общо 92 състезатели.

Мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов влязоха в почетното класиране класирайки се на трето място. В комплексното класиране СК „Спартак - Враца“ спечели второ място, победител е отборът на  СДВР. В индивидуалната надпревара най-добрият ни стрелец при жените - Катя Василева безапелационно спечели медала за първо място. Ивайло Флоров е пети при мъжете, а Николай Милушев девети.

Следващото състезание, на което Стрелците на СК „Спартак-Враца“ са и организатори е традиционния местен турнир по стрелба с пистолет по случай 08  ноември – Празника на Българската Полиция. Турнира ще се проведе на 10.11.2017г. в стрелбището при УТК „Дъбника“.    


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez