*

ОТБОРЪТ ПО СТРЕЛБА НА СК „СПАРТАК- ВРАЦА“ С ПЪРВО МЯСТО В ТУРНИРА „КРАКРА – ПЕРНИК“

|

Отборът по стрелба на СК „Спартак- Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие в деветия традиционен Републикански турнир по стрелба с пистолет „КРАКРА – ПЕРНИК“, който се проведе от 14 до 16 октомври в Перник. Турнирът се провежда в чест на празника на града „Свети Иван Рилски“ и е организиран от Спортна Асоциация – МВР, Стрелкова Асоциация –МВР, ЦСПБ при АМВР и ОДМВР – Перник. В турнира взеха участие 16 отбора и общо 90 състезатели - служители на МВР.

На откриването присъства областният управител на Перник Емил Костадинов и открит от директора на ОДМВР – Перник старши комисар Димитър Попов. За начало на събитието домакините бяха подготвили музикална програма - народни танци и ефектно шоу на коне.

Мъжкият отбор на СК „Спартак- Враца“, в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Емануил Павлов, спечели купата за първо място в отборната надпревара при мъжете. В отборната надпревара при жените отборът ни в състав, Катя Василева и Габриела Гигова, зае трето място. В индивидуалната надпревара Ивайло Флоров зае трето място.

В комплексното класиране отборът на ОД на МВР е на първото място.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez