*

ОТБОРЪТ НА СК „СПАРТАК -ВРАЦА’’ СПЕЧЕЛИ ЕДНА КУПА И ЕДИН МЕДАЛ ОТ 26- Я РЕПУБЛИКАНСКИ ТУРНИР ПО СТРЕЛБА „БИНЕВ, ТРОШАНОВ, АНГЕЛОВ’’

|

Отборът по стрелба на СК „Спартак -Враца’’при ОД на МВР - Враца взе участие в 26- я Републикански турнир по стрелба „БИНЕВ, ТРОШАНОВ, АНГЕЛОВ’’. Турнирът се проведе от 04 до 05 май 2022г. в гр. София, на стрелбището на  Академия – МВР. Състезанието се провежда в памет на полицаите загинали при изпълнение на служебния си дълг – старши сержант Ангел Ангелов от IX РПУ, капитан Йордан Бинев и старши сержант Красимир Трошанов от РДВР – София, които бяха застреляни на 3 май 1996 г. в  ж-к Люлин при изпълнение на служебните си задължения.

         Отборът на  СК „Спартак -Враца’’ се прибра с актив от една купа и един медал. Ивайло Флоров спечели трето място в индивидуалната надпревара при мъжете. Мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов  безапелационно спечели купата за първо място. В комплексното класиране отбора на ОД на МВР - Враца се класира на четвъртото място.

В турнира взеха участие 25 отбора и 101 състезатели от Национални служби и Областни Дирекции на МВР, като същия е последна проверка на стрелковите умения преди Републиканското първенство, което ще се проведе през юни  във Варна.  


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez