*

ОТБОР “СЕМАФОР” СПЕЧЕЛИ ТАЗГОДИШНОТО СЪСТЕЗАНИЕ “ЛОВ НА СЪКРОВИЩЕ”

|

За пета поредна година във Враца се проведе забавното състезание „Лов на съкровище”. Играта е организирана от „Враца софтуер общество”. Темата тази година бе обвързана с култовия сериал „Игра на тронове” по супер популярната фентъзи поредица книги на Джордж Р. Р. Мартин.

В Лова тази година взеха участие над 100 човека в 26 отбора, като те трябваше да разгадават древни езици, да преодоляват физически изпитания и да проверяват своята ловкост и сръчност. Терена беше специално подбран и отборите се състезаваха в местността около парк „Хижата”.

Финишираха 19 отбора. Победители станаха отбор „Семафор” преминали през трасето за 2:25:51 сек., втори станаха отбор „Квото кажеш” с резултат от 2:45:41 сек., а тройката се допълни от отбор „Team Targaryan” с време 3:00:00 сек.

Награждаването за поредна година беше проведено в актовата зала на СУ „Козма Тричков”. На него отборите получиха своите награди осигурени от нашите партньори – Dextrophobia. Победителите получиха ваучер за една от техните escape rooms, а класираните на второ и трето място– cards2go интерактивни карти-предизвикателства с мисия.

Наградите бяха връчени от Теодор Костадинов, един от основателите на „Враца софтуер общество” и част от организационния екип на „Лов на съкровище”.

След края на церемонията по награждаването, всички участници бяха поканени на парти в Гнездото coworking, където заедно да отбележат края на „Лов на съкровище – Зимата дойде”.

Сдружение „Враца софтуер общество” изказва отново своята благодарност към община Враца за подкрепата при реализиране и на тазгодишния лов, както и на доброволците от Общински ученически съвет – Враца.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez