*

ОТ "ФЕЙСБУК": ПРОТЕСТИРАЩИЯТ ИСКРЕН ДИЛОВ С ПРАВО НА ОТГОВОР ДО КМЕТА

|
ОТ "ФЕЙСБУК": ПРОТЕСТИРАЩИЯТ ИСКРЕН ДИЛОВ С ПРАВО НА ОТГОВОР ДО КМЕТА

ПРАВО НА ОТГОВОР: ГОСПОДИН ИВАНОВ,
БЛОКАДАТА, НА Е79, БЕ ОРГАНИЗИРАНА ОТ НАС, КАТО СИМВОЛИЧНА, МОГАТ ДА ГО ПОТВЪРДЯТ И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР, КОИТО МИ ВРЪЧИХА ПРЕДПИСАНИЕТО ЗА НЕЯ И КОМЕНТИРАХМЕ МЕРКИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ. ЦЕЛТА БЕШЕ, НЕ ХОРАТА КОИТО ПЪТУВАТ, ДА ПЛАЩАТ ЗА ЧУЖДИ ГРЕШКИ, А ПРОСТО ДА ВИДЯТ, ЧЕ В ТОЗИ ГРАД НЕЩАТА НЕ СА НАРЕД И ГРАЖДАНИТЕ МУ НЕ МОГАТ ДА ТЪРПЯТ ТОВА. ДА СЕ РАЗПРОСТРАНИ НОВИНАТА ОТ ХОРАТА, ТЪЙ КАТО НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИИ НЯМАТ ИНТЕРЕС ДА ГО ПРАВЯТ (ЗАЩО ЛИ???).
БЛОКАДАТА СТАНА ЕФЕКТИВНА ОБАЧЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА, ЧЕ ТЪРПЕНИЕТО НА ХОРАТА ВЕЧЕ Е ТОТАЛНО ИЗЧЕРПАНО И ТО НЕ В СЛЕДСТВИЕ НА НАШИТЕ, А В СЛЕДСТВИЕ НА ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЕ. ТЕ БЯХА ТОЛКОВА АФЕКТИРАНИ, ЧЕ НИТО АЗ, НИТО ДАЖЕ ОРГАНИТЕ НА РЕДА МОЖАХА ДА ГИ СПРАТ. ТОВА СА ВАШИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ И РАБОТОДАТЕЛИ, НЕ МОИТЕ.
КОГАТО РАЗБРАХ, ЧЕ НЕЩАТА ИЗЛИЗАТ ОТ КОНТРОЛ, МОЖЕХ СПОКОЙНО ДА ОБЯВЯ КРАЙ НА МЕРОПРИЯТИЕТО И ДА СЕ ИЗМЪКНА ОТ ОТГОВОРНОСТ, ДА ОСТАВЯ ХОРАТА САМИ ДА СИ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТТА, А ПОЛИЦАИТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ С ТЯХ, НО НЕ ГО НАПРАВИХ ЗАЩОТО ЩЕШЕ ДА Е ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ ВСИЧКИ И ЗАЩОТО НЕ Е ПРАВИЛНО, ЗАЩОТО ОТГОВОРНОСТИТЕ, ТРЯБВА ДА СЕ НОСЯТ, А НЕ ДА СЕ БЯГА ОТ ТЯХ, ЗАЩОТО ТАКА ПРАВИ УВАЖАВАЩИЯ СЕБЕ СИ И ОСТАНАЛИТЕ МЪЖ.
ХОРАТА БЯХА АФЕКТИРАНИ ДО ТОЛКОВА, ЧЕ ВЪПРЕКИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОТО БЛОКИРАНЕ НА ПЪТЯ, НЕ ИСКАХА ДА СИ ТРЪГНАТ ДОКАТО НЕЩО НЕ СЕ ПРОМЕНИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ГИ НАКАРА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ, БЕШЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА НЯКОЙ ДА СЕ ОТИДЕ ПРЕД ДОМА ВИ. ЗАТОВА И ГО ПОДЕХ И ПОВТОРИХ, ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИ НАЙ-ПОСЛЕ ПЪТЯ, ЗАЩОТО ДЕЙСТВИТЕЛНО ХОРАТА КОИТО ЧАКАХА В КОЛИТЕ СЪЩО НЕ БЯХА ВИНОВНИ.ТАКА СЕ И СЕ ПОЛУЧИ, ХОРАТА ТРЪГНАХА. ЕДНА ЧАСТ ОТИДОХМЕ ПРЕД ВАШИЯ БЛОК, НО ТЪЙ КАТО ТОВА СА ДОСТАТЪЧНО ИНТЕЛИГЕНТНИ И ДОСТОЙНИ ХОРА (ПРОТИВНО НА ВАШЕТО ТВЪРДЕНИЕ), ТЕ БЪРЗО РАЗБРАХА, ЧЕ ТОВА НЕ Е ДОБРА ИДЕЯ И СИ ТРЪГНАХМЕ. ВСЕ ПАК И НАПРЕЖЕНИЕТО СЕ БЕШЕ УТАЛОЖИЛО, НАЙ-ПОСЛЕ.
ВЯРНО, НЕ БЕШЕ МНОГО ЦИВИЛИЗОВАНО И КУЛТУРНО ОТ НАША СТРАНА, НО КОЛКО ЦИВИЛИЗОВАНО И КУЛТУРНО Е ДА МОЛИШ ХОРАТА, ДА ТЪРПЯТ СВОЕТО И НА ДЕЦАТА СИ ЗАДУШАВАНЕ, ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМАШ РЕАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ И ВЛАСТ ДА ГИ СПАСИШ ОТ НЕГО. В КРАЙНА СМЕТКА, НАРОДА ГО Е КАЗАЛ „КАКВОТО ПОСЕЕШ, ТОВА И ЩЕ ПОЖЪНЕШ”.
А ВИЕ, ГОСПОДИН КМЕТЕ, ОБВИНЯВАТЕ В ПОСЛЕДСТВИЕ, СОБСТВЕНИТЕ СИ ИЗБИРАТЕЛИ И РАБОТОДАТЕЛИ, ЧЕ БИЛИ ПРИТЕСНЯВАЛИ ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО. А ЗАМИСЛИХТЕ ЛИ СЕ, КОЛКО СА ПРИТЕСНЕНИ ВСИЧКИ СЕМЕИСТВА ВЪВ ВРАЦА, ЧИИТО ДЕЦА КАШЛЯТ, ТЕ САМИТЕ СЪЩО, ПИЯТ ЛЕКАРСТВА, КОЛИТЕ СЕ ЧУПЯТ И ГОРЯТ ПОВЕЧЕ, ВСИЧКО ТОВА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА В НАЙ-БЕДНАТА ЧАСТ НА ЕВРОПА. И ВСИЧКО ТОВА ЗАЩОТО ВЪПРЕКИ МНОГОБРОЙНИТЕ ПРИЗИВИ НА ТЕЗИ СЪЩИТЕ ХОРА ДА ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ЗА КОНТРОЛ НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА „ВОДЕН ЦИКЪЛ”, ВИЕ ДОРИ ГИ ЗАЩИТАВАТЕ И ПРИЗОВАВАТЕ ДА СЕ ТЪРПИ БЕЗОБРАЗНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ (ЗАЩО ЛИ???).
АЗ НЯМА ДА НАПИША КАК СЕ НАРИЧА ТОВА, ОСТАВЯМ ВИ САМ ДА СИ ОТГОВОРИТЕ. ПОМИСЛЕТЕ СЪЩО ПРАВИ ЛИ ВИ ЧЕСТ, ДА СПЕКУЛИРАТЕ С НАШИТЕ ИСКАНИЯ, С ЦЕЛ ДА НИ ПРЕДСТАВИТЕ КАТО ПОДПАЛВАЧИ И САБОТЬОРИ, ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ПРОТЕСТА ОТ САМОТО НАЧАЛО ИСКА БЪРЗО (ДОРИ И ДА Е НА ЕТАПИ), КАЧЕСТВЕНО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО (А НЕ БЕЗРАЗБОРНО) ЗАВЪРШВАНЕ НА РЕМОНТИТЕ ПО УЛИЦИТЕ И РАБОТИТЕ ПО „ВОДНИЯ ЦИКЪЛ”, НО НЕ И ТЯХНОТО СПИРАНЕ. ПРАВИ ЛИ ВИ ЧЕСТ, ДА ГОВОРИТЕ, ЧЕ ВИ САБОТИРАМЕ РЕМОНТА НА Е79, ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ОБЩИНАТА РАБОТИ САМО, ПО ОТСЕЧКАТА ОТ НАДЛЕЗ ПРИ КАТ ДО „МЛЕКОКООП”, КЪДЕТО ИЗОБЩО НЕ СМЕ МИНАВАЛИ И МЕРОПРИЯТИЕТО БЕ ЗАЯВЕНО НА 29.05.2014г., А В ИНТЕРНЕТ СЕ КОМЕНТИРА ОЩЕ ОТ 06.04.2014г.НЕ Е ЛИ ТОВА МАНИПУЛАЦИЯ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ.
ТОВА КОЕТО ИСКАТ ХОРАТА, СА ДЕЙСТВИЯ, А НЕ ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ, ЗАТОВА СА НЕДОВОЛНИ.
В КРАЙНА СМЕТКА, АЗ ПОЕХ МОЯТА ОТГОВОРНОСТ И ВЧЕРА СЪВСЕМ ДОБРОВОЛНО ОТИДОХ В МВР- ЗА ДА СИ ПОЛУЧА АКТА, ЗА КОИТО БЯХ ПОКАНЕН ПРЕД ВАШИЯ БЛОК.(ЗАЩО ЛИ???) А ВИЕ КАК ПОЕМАТЕ ВАШАТА ОТГОВОРНОСТ ГОСПОДИН „МЪЖ”. И ПОНЕЖЕ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ РЕШИХТЕ ДА НИ ПРЕДИЗВИКАТЕ КАТО МЪЖЕ, ДА СЕ ИЗПРАВИМ СРЕЩУ ВАС ОЧИ В ОЧИ. АЗ ПРИЕМАМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ. НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ НЯМАТЕ В ПРЕДВИД ФИЗИЧЕСКА „СРЕЩА ОЧИ В ОЧИ”, ЗАЩОТО КАТО БИВШ БОРЕЦ, ВЪЗПИТАНИК НА СПОРТНО УЧИЛИЩЕ, МИ Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО ДА СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ ТОЛКОВА НЕРАВНОСТОЕН ПРОТИВНИК.
ЗАТОВА, ВИ, ПРЕДИЗВИКВАМ ДА НАПРАВИМ ЕДНО „БЛИЦ” ИНТЕРВЮ НА ЖИВО, НИЕ ДВАМАТА, В ЕДНА ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ВЪВ ВРАЦА, СЪС ХРОНОМЕТЪР (ЗА ШАХ-МАТ), И ПО МИНУТА ЗА ВЪПРОС И 3 МИН. ЗА ОТГОВОР(ИЛИ КОЛКОТО КАЖЕТЕ). ПЛЮС ЕДНА ЧЕРНА ДЪСКА, НА КОЯТО ДА СЕ ОТБЕЛЯЗВА ПО КОЛКО ПЪТИ СЕ ЗАДАВА ВСЕКИ ВЪПРОС(АКО НЯКОЙ ГО УВЪРТА И ИЗБЯГВА ОТГОВОРА). Е ХАЙДЕ, НЕКА СЕ СРЕЩНЕМ ОЧИ В ОЧИ, КАТО МЪЖЕ, И В ДИСЦИПЛИНАТА, В КОЯТО БИ ТРЯБВАЛО ДА СТЕ ПО-ДОБЪР ОТ МЕН, АЗ САМ НАСРЕЩА! ИСКРЕН ДИЛОВ П.С.: Главните букви в поста ми, не означават „повишаване на тон” или „викане”, както и прието в интернет пространството, те имат за цел да прочетете и разберете текста така, както е написан, а не така както ви изнася (което обикновено се получава при комуникацията с вас).


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"


box_title_arrow.gifКоментари

 • Георги Цветков |

  То повече от това няма какво да се каже. Чудя се , колко от тези седем милиона /крайно недостатъчни/ за асфалтиране на улиците във Враца ,наистина ще се изразходят по предназначение.

 • ГРАЖДАНИН |

  Този има правописни грешки... Пък тръгнал с Кмета да говори... Ако е измислил как да се прави водния цикъл без копаене нека каже, сигурно чрез магия се слагат тръбите...

 • Цветомир Димитров |

  Браво Искрене , много хубаво и цивилизовано казано . Всички сме зад ртеб

 • Даниела Любенова |

  БРАВО г-н Дилов-това е самата истина,Благодарности за това,че не склонихте глава,под манипулациите на ,,управляващите" Благодарности и за това,че за сетен път слагате проблема на масата-явно ще се наложи още пъти да го заявяваме,защото нашите управляващи или не могат да четат или така им изнася-да манипулират!- ЕЕЕЕЕЕЕ СТИГА ТОЛКОВА Г-Н КМЕТЕ...ЧЕ ВРАЦА СПИ-СПИ...НО НЕ ВСИЧКИ сА ЗАСПАЛИ!!! П.П. и много ви молим г-н кмете-спрете да се правите на жертва,защото жертвата сме ние гражданите,ние и нашите деца и родители!Апелирам към вас ,да се исправите като кмет на този град и да поемете отговорността за несвършената работа,да покажете действия,а не приказки!

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez