*

ОТ БЛОГА НА КАЛИН КАМЕНОВ - КМЕТ НА ВРАЦА: АЗ ЗАЩИТАВАМ ВРАЦА И ИНТЕРЕСИТЕ НА ВРАЧАНИ!

|
ОТ БЛОГА НА КАЛИН КАМЕНОВ - КМЕТ НА ВРАЦА: АЗ ЗАЩИТАВАМ ВРАЦА И ИНТЕРЕСИТЕ НА ВРАЧАНИ!

Имам да кажа няколко кратки изречения около фазирането на Водния цикъл на Враца. Първо да благодаря на министър Ивелина Василева, екипа й и цялото правителство, защото без тяхната подкрепа проектът щеше да бъде провален. Второ да повторя за неразбралите, че причината за забавяне на Водния цикъл е в некачествената работа на изпълнителите и слабия контрол върху дейността им до миналата година. И трето да кажа публично на всички, които ще работят по този проект през идните 26 месеца, че няма да допусна компромиси нито с качеството, нито със сроковете. Това важи, както за изпълнителите, така и за всички ангажирани с проекта. Включително и в моята администрация.

vc2

Тези допълнителни 26 месеца не са подарък за града или изпълнителите на проекта, а са доверие, извоювано с работата на Община Враца през последната година. Ако някой оспори това, значи е лъжец.

Лъжец е онзи, който часове след официалното фазиране на проекта вече заплашва врачани, че пак няма да си свърши работата. При положение, че още не е изработил нещата, за които е получил авансови плащания. Лъжец е онзи, който твърди, че си е свършил работата, при положение, че така наречената свършена работа е с безобразно качество и никой не си слага подписа, за да я приеме за свършена. Лъжец е онзи, който се оплаква че хем му отказвам срещи, хем му поставям “ултиматуми”.

Няма да влизам в излишни спорове. Ако някой изпълнител смята, че си е свършил работата и не си е получил заслуженото – има компетентни органи, които ще преценят. Аз защитавам Враца и интересите на врачани. И никой няма да ни изнудва. Който е дошъл тук да работи честно, добре дошъл е. Който иска да ни мами и да провали проекта, да си ходи!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez