*

ОЩЕ 496 ФИРМИ ПОЛУЧИХА НАД 2,5 МЛН. ЛВ. ПОДКРЕПА С ОБОРОТЕН КАПИТАЛ В ТРЕТА ФАЗА

|
ОЩЕ 496  ФИРМИ ПОЛУЧИХА НАД 2,5 МЛН. ЛВ. ПОДКРЕПА С ОБОРОТЕН КАПИТАЛ В ТРЕТА ФАЗА

Националната агенция за приходите плати още над 2,5 млн. лв. по трета фаза на програмата за подкрепа с оборотен капитал на общо 496 фирми. Одобрените кандидати бяха обявени със заповед на изпълнителния директор на НАП от 14 юли 2021 г.

Близо 2 800 дружества са подали заявления за подкрепа с оборотен капитал във фаза 3 на програмата. Общият размер на поисканата безвъзмездна финансова помощ е почти 30 млн. лв., напомнят от НАП. Оценката на проектните предложения продължава, като средства ще се изплащат и през следващите дни. Одобрените кандидати ще бъдат оповестявани, както досега, в рубриката „Подкрепа чрез оборотен капитал“, в сайта на приходната агенция.

Допълнителни разяснения за осигуряването на подкрепа чрез оборотен капитал и отчитането на дейността кандидатите могат да намерят в актуализираната рубрика „Често задавани въпроси и техните отговори“ в сайта на НАП.

Информация и съдействие клиентите могат да получат и на infocenter@nra.bg  или на информационния телефон на НАП: 0700 18 700. Обаждането е на цена, съобразно тарифата на съответния оператор. 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар