*

ОРИГИНАЛНИ ПАРФЮМИ – КАК ДА ГИ НОСИМ ПРАВИЛНО?

|
ОРИГИНАЛНИ ПАРФЮМИ – КАК ДА ГИ НОСИМ ПРАВИЛНО?

За любителите на парфюмите най-важното е да се сдобият с така любимите си аромати. Да се докоснеш отново до ново шишенце от любимото си благоухание е прекрасно чувство - то носи истинска радост на онези, които държат да поддържат външния си вид в крак с тенденциите и които обичат качествената козметика.

 

От съществено значение, обаче, е и качеството на избрания продукт. Ето защо всички оригинални парфюми са за предпочитане пред опитите за имитации - дори и ароматът да наподобява оригиналния, трайността и качеството в никакъв случай няма да бъдат същите.

 

Дори и да разполагате с качествени оригинални парфюми, има значение и начинът, по който ги носите, ако искате максимално да се възползвате от аромата.

 

На първо време ви съветваме да не разклащате флакона на парфюма преди употреба. Погрешно е да смятате, че така "смесвате" съставките и подсилвате аромата. Всъщност, се получава точно обратното - разклащайки аромата, вие разрушавате молекулярния строеж на течността, което кара аромата да отслабва и трайността му да намалява.

 

Пазете ценните си шишенца далече от пряката слънчева светлина, както и да ги съхранявате във помещения с влага - банята в никакъв случай не е най-удачният вариант. Влагата се просмуква в есенцията и също разгражда молекулния й строеж. Що се отнася до светлината, тя също влияе негативно на трайността и качеството на аромата.

 

Местата, по които впръсквате от аромата, също имат значение, ако искате да се възползвате максимално от качеството му. Носете го на китките си, зад ушите, областта на ключиците и от вътрешната страна на лактите и коленете. Бихте могли и да впръскате от есенцията и в косата си - така при всяко движение около вас ще се разнася феерия от аромати.

 

Старайте се да не пресипвате течостта от оригиналния флакон в друго шише. Всяко излагане на течността на допълнително количество кислород я окислява, а, оттам - променя и трайността и качеството на есенцията.

 

Съхранението и правилното използване на парфюми със сигурност ще удължат трайността и качеството им и така бихте могли да ги използвате доста по-дълго и да им се наслаждавате. Прибягвайте до оригинални парфюми, когато се чудите какво да подберете за подарък на ваш близък - със сигурност жестът няма да остане неоценен и човекът, за когото е предназначен ароматът, ще се зарадва от сърце. Качетвото на продуктите се отблагодарява в дългосрочен план - заложете на хубав, траен, оригинален парфюм и подарете множество усмивки и на вас, и на близките около вас.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez