*

ОБЯВЯВАТ ФОТОГРАФСКИ КОНКУРС НА ТЕМА „ЛЮБИМИ МЕСТА В ЕВРОПА - СКОРО ОТНОВО ЩЕ СЪМ ТАМ”

|
ОБЯВЯВАТ ФОТОГРАФСКИ КОНКУРС НА ТЕМА „ЛЮБИМИ МЕСТА В ЕВРОПА - СКОРО ОТНОВО ЩЕ СЪМ ТАМ”

Регионална библиотека „Христо Ботев Враца и ЕВРОПА ДИРЕКТНО ВРАЦА към Търговско-промишлена палата – Враца  обявяват ФОТОГРАФСКИ КОНКУРС на тема „ЛЮБИМИ МЕСТА В ЕВРОПА - СКОРО ОТНОВО ЩЕ СЪМ ТАМ”

Знаем колко много ви липсват пътуванията и срещите с приятели във времето на пандемия. Надяваме се скоро отново да се върнем към ежедневните си дейности и любимите места, където сме били и ще посетим отново. Вие имате ли такива?

Споделете Вашите спомени с нас, като ни разкажете в снимки за Ваши пътувания в страните от Европейския съюз. Всеки може да изпрати лични фотографии от посещения в Европа. На 9 май 2021 година 10 авторски снимки ще бъдат оценени и наградени от Регионална библиотека „Христо Ботев”- Враца и ЕВРОПА ДИРЕКТНО ВРАЦА към Търговско-промишлена палата - Враца.

Условия:

 

  • Всеки участник се регистрира за участие в конкурса, като с изпращането на авторски снимки посочи имената и годините си, ако е учащ -  учебното заведение и телефон за връзка.
  • От участник в конкурса се приемат не повече от 5 снимки и кратък обяснителен текст към всяка снимка.
  • Снимките не трябва да са по-стари от 5 г., да са авторски и да не са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица.
  • С изпращането на Вашите снимки се съгласявате същите да бъдат публикувани на Facebook страницата на Регионална библиотекаhttps://www.facebook.com/libvratsa и на ЕВРОПА ДИРЕКТНО ВРАЦА https://www.facebook.com/eudirectvratsabg/.
  • Когато снимки за конкурса изпращат лица под 18 години, е необходимо към тях да се приложи писмено съгласие за публикуване в свободен текст от родител/настойник.

Критерии за оценка:

 

  • Принадлежност към обявената тема.
  • Естетически критерии.
  • Снимки на исторически, архитектурни или природни феномени, както и фотографии с оригинален поглед върху известни обекти.

 

       Фотографии можете да изпращате до 3 май 2021 г. на e-mail: libvratsa@gmail.com

За повече информация тел. 0879 548 916  Генади Богданов – Отдел „Справочно-библиографско и информационно обслужване”.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez