*

ОБУВКИТЕ МОГАТ ДА КАЖАТ МНОГО

|
ОБУВКИТЕ МОГАТ ДА КАЖАТ МНОГО

С появата на индустриалното производство на обувки, техните видове и модели са се увеличили неимоверно много. В днешно време магазините, които предлагат различни видове obuvki, са много, а също така с напредването на технологиите, са се появили и множество сайтове, от които хората могат да спестят време и да закупят желаният от тях модел обувки онлайн. Разнообразието сред женските модели е огромно, като днес могат да се намерят стотици видове дамски боти, дамски ботуши, дамски сандали и официални обувки, спортни обувки, летни обувки и зимни обувки за дами. Всички тези модели са прекрасни, но те могат да кажат и покажат много повече за една жена от просто перфектна визия и страхотен завършек на крака.
Дамите, които си падат по обувките с висок ток, независимо дали са официални обувки, дамски обувки от естествена кожа или пък от изкуствена, обикновено са силни жени. Такива представителки на нежния пол могат да постигнат големи успехи в личния и професионалния си живот, като за целта трябва да имат до себе си силен мъж. Такива жени обичат лукса и комфорта и някой от тях могат да бъдат доста материално ориентирани. Те обичат да поддържат висок стандарт на живот и да се заобикалят само с най-качествените стоки. Жените предпочитащи високите токчета имат самочувствие. Все пак такива обувки не са от най-удобните за ходене, а в същото време не стоят добре на всеки крак и на всяка дамска фигура. Ако жената ги предпочита и ходи редовно с тях, то тя има самочувствието, че е красива и желае да го показва непрекъснато. Такива жени обичат да са център на вниманието.
В същото време ако дамата предпочита да носи обувки на платформа, тип спортни обувки, гуменки или кецове, то тя е жена, за която спокойно можем да кажем, че не плаща данък обществено мнение. Такива жени може би не се отличават с висок интелект, но за сметка на това са много чувствени и правят всичко за хората, които са им скъпи.


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez