*

ОБУВКИТЕ ИЗДАВАТ ВАШИЯ ХАРАКТЕР

|
ОБУВКИТЕ ИЗДАВАТ ВАШИЯ ХАРАКТЕР

Според психолози, по същия начин, по който дрехите показват какъв тип човек сме и какъв характер имаме, така и обувките, които носим също ни издават на останалите, тъй като те също служат за наше огледало пред света. Първоначално може би ше ви се стори малко глуповато, но ако си помислите добре ще си спомните как самите вие сте разпознавали събеседника си само по външния му вид. А всичко това от своя страна може да измени известната поговорка на ,,По обувките посрещат, по ума изпращат’’ и ще бъде абсолютно вярно!
Както се предполага, жените са по-лесни за разгадаване в сравнение с мъжете, благодарение на своите дамски обувки. Според проучвания, дамите, които обличат къси поли, дрехи с по-отворени деколтета и прекалено висок ток попринцип са изключително отворени към света, нови запознанства и контакти, като по природа са дръзки и смели и често се считат за мъжемелачки. Но от друга страна, жените, които най-често залагат на рокли със загатнато деколте и обувки на умерено висок ток, се считат за тайнствени, интересни, необятни и очарователни, така че мъже, бъдете внимателни, защото те са най-опасните прелъстителки. Представителките на нежния пол, които обичат дамските сандали обикновено притежават изключително чувство за хумор и самоирония и се влюбват много лесно и бързо. Така че изглежда, че с тях проблемите биха били най-малко.
Но стига сме говорили само за дамите, за да не се разсърдят мъжете и нека отделим и на тях нужното, заслужено внимание. Ако не можете да прецените само от неговото държание на първа среща, загледайте се в какво е обут той. Според специалисти, провеждащи редица изследвания сред обществото, мъжете, които носят спортни обувки обикновено са сериозни, точни и верни. И противно на повечето очаквания, дамски елегантни обувки и костюм не значат, че мъжът е отговорен, дори напротив – той е по-разсеян и непостоянен.


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez