*

ОБУЧЕНИЕ ПО ГОТВАРСТВО ОБЕДИНИ ПОТРЕБИТЕЛИ ПО ПРОЕКТ “ТОПЪЛ ОБЯД“

|

Курс по готварство преминаха потребителите по проект „Топъл обяд 2016“. Обучението се проведе в сградата на Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство /ПГТР/ и постави акцент върху придобиването на нови знания и умения от участниците в областта на кулинарията.

В рамките на мероприятието, присъстващите бяха запознати със специфични техники на готварството и приготвиха различни сладкарски изделия, с помощта на техния ментор. Гост на събитието бе и кметът на Община Враца Калин Каменов, който поздрави участниците и се включи активно в изработката на специалитетите.

След приключване на курса потребителите получиха грамоти за участие.

Обучението по готварство е част от представянето на проект „Топъл обяд 2016“ за Община Враца пред Европейска комисия, за целта на която ще бъде заснет кратък филм.

Инициативата се извършва във връзка с предоставянето на съпътстващи мерки по проект „Топъл обяд 2016“, Операция тип 3 „Осигуряване на топъл обяд 2016-2020“ към Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, съфинансирана от Фонд за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.

Срокът за изпълнение на проекта е до 31.12.2019 г.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez