*

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК ВЕНЕТА ЙОШЕВА УСПЯ ДА СЕ ПРЕБОРИ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КЛУБ НА ПЕНСИОНЕРА В С. ЛИЛЯЧЕ

|
ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК ВЕНЕТА ЙОШЕВА УСПЯ ДА СЕ ПРЕБОРИ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КЛУБ НА ПЕНСИОНЕРА В С. ЛИЛЯЧЕ

Общинският съветник Венета Йошева успя да реализира свое отдавнашно намерение и желание на жителите на Лиляче – откриване на Клуб на пенсионера в селото. Решението бе взето на проведеното вчера редовно заседание на Общински съвет – Враца.

В с. Лиляче по постоянен адрес са регистрирани 1 407 жители, от които с настоящ адрес в населеното място са 364 лица в пенсионна възраст, нуждаещи се от социални контакти и място за провеждане на различни мероприятия. Село Лиляче е единственото населено място на територията на община Враца, в което до този момент нямаше разкрит Клуб на пенсионера.

В отправеното предложение Венета Йошева предложи за нуждите на Клуба да бъде предоставено за ползване помещение, находящо се на първи етаж, с площ 56,40 кв. м, представляващо част от сградата на Културния дом. В едномесечен срок от влизане в сила на настоящото решение следва да бъде предоставена информация за избраното ръководство и числен състав на клуба.

Разкриването на Клуб на пенсионера в с. Лиляче не е единствената кауза, за която е работила през мандата си като общински съветник Венета Йошева. Огромна нейна заслуга бе отварянето на денонощна аптека във Враца.

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez