*

ОБЩИНА ВРАЦА ПРЕДОСТАВИ ТЕРЕН ЗА ПАРК ЗА РАЗХОЖДАНЕ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

|
ОБЩИНА ВРАЦА ПРЕДОСТАВИ ТЕРЕН ЗА ПАРК ЗА РАЗХОЖДАНЕ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Община Враца предостави безвъзмездно терен, на който ще бъде изграден парк за разхождане на домашни любимци. Площадката ще бъде изградена от доброволци от неправителствената организация „Аз Обичам Враца“, съвместно с неформалната група „Помогни, осинови, дари“. Мястото ще бъде обособено на територията на спортен комплекс „Христо Ботев“, непосредствено до управлението на Общинско предприятие „БКС“ – Враца.

Изграждането на специализирания парк е разделено на два етапа – почистване на терена и извършване на строително-ремонтни дейности по парка.

Почистването на района, където ще бъде обособено мястото за разхождане на домашни любимци, ще се проведе на 14 октомври /събота/. Желаещите да вземат участие в инициативата могат да се включат в 9:30 часа пред сградата на стадион „Христо Ботев“ или в 10:00 ч. на терена до управлението на ОП „БКС“ – Враца. Организаторите са подсигурили необходимите материали за почистване на терена от трева, храсти и битови отпадъци.

Вторият етап се състои в извършване на строително-ремонтни дейности, поставяне на мрежа и кошчета за кучешки отпадъци, както и монтаж на врата и съоръжения за домашните любимци.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez