*

ОБЩИНА ВРАЦА ПОДКРЕПЯ КАМПАНИЯ НА МЕСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДАРЯВАНЕ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА КРАЙНО НУЖДАЕЩИ СЕ ХОРА

|
ОБЩИНА ВРАЦА ПОДКРЕПЯ КАМПАНИЯ НА МЕСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ДАРЯВАНЕ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ЗА КРАЙНО НУЖДАЕЩИ СЕ ХОРА

По инициатива на Сдружение „Аз Обичам Враца“, местната администрация ще се присъедини в кампанията на организацията за даряване на хранителни продукти на крайно нуждаещи се хора.

            Кампанията ще стартира на 26 март /четвъртък/, като всеки желаещ да подкрепи инициативата може да го направи като закупи трайни хранителни продукти и ги донесе в сградата на Община Враца.

            В благотворителната инициатива могат да се включат и хипермаркети, големи търговски вериги, както и складове за хранителни продукти. За повече информация – тел.: 0885 10 22 95.

            Със събраните дарения ще бъдат подпомагани крайно нуждаещи се лица, които не са обхванати от предоставяните социални услуги – социален патронаж, диетично хранене и пр.

            Към момента във Враца се реализира и друга дарителска кампания – „Купи и дари“, координирана от областната организация на БЧК, в рамките на която могат да бъдат закупувани продукти и да се поставят в специално брандирани колички на голяма хранителна верига. Повече информация на: https://www.redcross.bg/campaign/active_campaigns/billa_campaign

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez