*

ОБЩИНА МЕЗДРА ОРГАНИЗИРА ОБЩИНСКИ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА

|
ОБЩИНА МЕЗДРА ОРГАНИЗИРА ОБЩИНСКИ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА

Общински  турнир по тенис на маса ще се проведе на 30-ти септември в Мездра. Надпреварата се организира от Община Мездра.

Състезанието ще бъде открито в 10.00ч. от кмета инж. Генади Събков. Срещите ще се провеждат във физкултурния салон на СУ „Иван Вазов“.

Турнирът ще се проведе в две възрастови групи - ученици 8-12 клас /юноши и девойки/ и мъже и жени. Право на участие в надпреварата имат всички жители на Общината.

Заявки за участие се приемат в срок до 17.00ч. на 27.09.2017 г. на адрес e-mail: j_lashkova@mail.bg.

Окончателната схема и графика на състезанието ще бъде изготвени след провеждане на техническата конференция, която ще се състои на 28.09.2017 г. в 14:00 часа в малка заседателна зала на Община Мездра.

Надпреварата ще е  индивидуална. В зависимост от броя записани участници, състезателите ще бъдат разпределени чрез жребий в 4 предварителни квалификационни групи, в които ще се играе по схемата всеки срещу всеки. Първите двама състезатели от групите преминават във фазата на директните елиминации до излъчване на победителите. 

Всеки мач ще се играе във формат 3 от 5 спечелени гейма. Всеки гейм е с продължение до отбелязването на 11 точки. При равенство - 10 на 10, се играе до 2 точки разлика, като подаването се сменя на всяка точка. В геймовете състезателите ще изпълняват 2 сервиса и ще се сменя подаването.

Класиране в груповата фаза  ще се извършва съгласно Наредбата за провеждане на турнира.

Главен съдия на срещите ще бъде Евгени Йоловски, а негови помощници ще са Христо Иванов и Самуил Коков. Секретар на турнира ще е Жанета Маринова.

Всички участници в Общинския турнир по тенис на маса е необходимо да бъдат облечени със спортни екипи и спортни обувки и да носят лични тенис хилки и минимум по 3 топчета. 

Състезанието ще се проведе на 3 маси. На всяка маса ще има съдия, който ще ръководи срещите. 

Участниците, класирани на първите три места в двете възрастови групи, ще получат купи, медали и грамота, осигурени от  Община Мездра.

Справки и допълнителна информация ще бъдат предоставяни на следните телефони:

0877 78 38 69 – Жанета Маринова,

0894779098 – Евгени Йоловски

0876580559 – Христо Иванов.

Изтегленият жребий и схемата на състезанието ще бъдат публикувани на сайта на Община Мездра след провеждане на техническата конференция.

 


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez