*

ОБЩИНА МЕЗДРА ОРГАНИЗИРА III-ТИ МЕМОРИАЛЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА ДЕЦА „СЕМКО ГОРАНОВ“

|
ОБЩИНА МЕЗДРА ОРГАНИЗИРА III-ТИ МЕМОРИАЛЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА ДЕЦА „СЕМКО ГОРАНОВ“

Община Мездра организира III-ти мемориален футболен турнир за деца „Семко Горанов“. По този начин Общината възстановява традицията за почитане паметта на известния треньор, футболист и спортен деятел от близкото минало.

Мемориалният футболен турнир за деца за първи път бе организиран през 2014г. от Павел Марков, треньор на ФК “Локомотив 2012“ и бивш възпитаник на легендата Семко Горанов. През 2015г. се проведе второто издание на турнира, в което взеха участие 7 отбора.

През 2016г. турнирът не се проведе, тъй като организаторът ФК „Локомотив 2012“ преустанови своята дейност.

Община Мездра отдава почит на заслужилия наш съгражданин Семко Горанов като възстановява традицията за реализиране на мемориалния турнир. За първи път Общината е организатор на мероприятието.

III-тият мемориален футболен турнир за деца „Семко Горанов“ ще се проведе на 4 октомври на стадион „Локомотив“ в Мездра. В него ще вземат участие ученици от Община Мездра от 5-ти до 7-ми клас. Тази година своите умения ще демонстрират  децата от 4 отбора. Това са: ОФК “Локомотив-Мездра“, ФК „Околчица“-Моравица, ФК “Скала 2015“- Оселна, СУ “Св.Климент Охридски“- с. Зверино.

Тегленето на жребия ще се проведе в 13.50ч., а срещите ще се играят в диапазона от 14.00ч. до 17.00ч. 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez