*

ОБЩИНА МЕЗДРА КАНИ ФЕРМЕРИТЕ ОТ РЕГИОНА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ТЕМАТИЧНИ ФЕРМЕРСКИ БАЗАРИ

|

Уважаеми дами и господа,

От името на Общинското ръководство, както и лично от мое име, Ви каним да участвате в насърчителни инициативи за фермерите от нашия регион, които възнамеряваме да организираме занапред на територията на реконструирания и обновен Общински пазар - гр. Мездра.

Покритият пазар има две основни части с дължина по 36 метра, застъпващи се в три оси и оформени търговски пасажи за посетителите купувачи. Той разполага с общо 48 търговски маси - по 24 в двете основни покрити части. Застроената (покрита) площ на пазара е 820 кв. м.

Обособено е място за социални контакти и събития - сцена за публични прояви. В прилежащите пространства са изградени детска площадка, зелени площи, фонтан и открит паркинг, в т. ч. за автомобили на хора с увреждания. Положена е нова настилка. Нови решения са осигурени за осветлението, водоснабдяването и канализацията за обекта.

Нашата идея е да организираме чрез хора като Вас тематични фермерски базари, в които производителите от Вашия бранш да предлагат на жителите и гостите на гр. Мездра своите качествени стоки и продукти на преференциални цени.

Желанието ни е да превърнем подобни събития в традиционни, като създадем една трайна практика за провеждането на подобни инициативи.

При проявен интерес от Ваша страна за участие в нашия базар и за по-детайлно уточняване на времевия период и условията по организирането му, можете да ни отговорите на следните форми за контакт: obshtina@mezdra.egov.bg (за участие във фермерския базар), както и на тел. 0910 921 56, вътр. 211, Стилиян Тотков - гл. експерт „ИСДТЗП“.

Всяка ръка, протегната с добри намерения, ще срещне нашата пълна подкрепа и съдействие за реализирането на всяка предложена идея по насърчаване на фермерите от Северозападна България.

С уважение,

ИВАН АСПАРУХОВ,

Кмет на община Мездра


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар