*

ОБЩИНА МЕЗДРА И БЧК ПОЗДРАВИХА ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ ОТ МНОГОПРОФИЛНАТА БОЛНИЦА В ГРАДА ПО СЛУЧАЙ ТЕХНИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК

|

Представители на Община Мездра и на общинската организация на Българския червен кръст (БЧК) поздравиха лекарите и медицинските специалисти от Многопрофилната болница за активно лечение в града по случай Световния ден на здравето и Ден на здравния работник - 7 април.

Заместник-кметът „Икономическо развитие, социални и хуманитарни дейности“ Нели Минева връчи на управителя на лечебното заведение д-р Соня Съботинова поздравителен адрес от кмета на общината Иван Аспарухов.

„Приемете от името на Община Мездра и на цялата местна общественост нашата искрена благодарност за грижите, които полагате за опазване на най-ценното нещо на света - човешкия живот, пише в поздравителния адрес.

В извънредна ситуация като сегашната, когато сме изправени пред предизвикателството Covid-19, Вашата безрезервна отдаденост към най-хуманната професия, е нужна на обществото ни повече от всякога. Вие сте тези, които ни вдъхват надежда и вяра в труден момент като днешния, че има на кого да разчитаме.

Продължавайте със сърце и душа, с професионализъм и всеотдайност да служите на хората, да оправдавате очакванията на своите пациенти.

Бъдете все така отговорни, състрадателни и добри!

От все сърце ви желая здраве, удовлетвореност и нови професионални успехи! Честит празник!“

Председателят на Общинския съвет на БЧК Наталия Христова-Горанова също поздрави здравните работници с техния професионален празник, а в знак на уважение и признателност доброволци на червенокръстката организация им подариха свежи градински цветя.

Д-р Съботинова благодари на Община Мездра и на БЧК от името на своите колеги за безрезервната подкрепа и оказания мил жест на внимание.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez