*

ОБЩИНА МЕЗДРА И БЧК ПОЗДРАВИХА АКУШЕР-ГИНЕКОЛОЗИТЕ В МНОГОПРОФИЛНАТА БОЛНИЦА В ГРАДА ЗА БАБИНДЕН

|

По традиция на 21 януари Община Мездра и Българският червен кръст (БЧК) поздравиха екипа на Акушеро-гинекологичното отделение в Многопрофилната болница за активно лечение в града по случай Деня на родилната помощ, популярен като Бабинден.

Заместник-кметът „Икономическо развитие, социални и хуманитарни дейности“ Нели Минева връчи на началника на отделението д-р Владимир Цеков поздравителен адрес от кмета на общината Иван Аспарухов, а председателят на Общинския съвет на БЧК Наталия Христова-Горанова подари на всички акушер-гинеколози от името на червенокръстката организация саксийни цветя.

„Приемете нашата огромна благодарност и уважение за грижите, които полагате ежедневно за появата на нов живот, за сбъдването на най-съкровената мечта за всяко едно семейство - да имат дете, се казва в поздравителния адрес.

Благодарим Ви за неуморния труд, професионализъм и отговорно отношение, които проявявате за опазване здравето на родилките и на техните новородени деца.

Бъдете здрави и все така отдадени на благородната си мисия да дарявате радост, щастие и надежда.

Убеден съм, че Ви очакват още много мигове на удовлетвореност от добре свършената работа, високо обществено доверие и признателни пациенти. Честит празник!“

Д-р Цеков благодари от името на своите колеги на Община Мездра и на БЧК за оказания жест на уважение.

През миналата година в АГО на МБАЛ - Мездра са се родили 113 деца, а от началото на тази година новородените са 7 - 4 момченца и 3 момиченца. Последното от тях е проплакало в навечерието на Бабинден.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez