*

ОБРАТНО В 70-ТЕ

|
ОБРАТНО В 70-ТЕ

Кристина Хаири, която е интериорен дизайнер от световна класа, през 2016 ще се радваме на флорални мотиви, които се завръщат от 70-те. С тях се завръща модата на спално бельо от ранфорс и кретон, а някои много стари класики са преоткрити. Перфектно за почитателите на тази романтична епоха! Стенните ботанически облицовки също се радват на възраждане, с повече графични модели, по-ярки смели цветове, както и някои от класическите toiles и флорални мотиви.

Модата през есента и зимата при спалните комплекти, пердета, килими, облицовки за мека мебел и тапети ни връща отново обратно към тенденциите на 70-те години на миналия век, вдъхновен от хипарския-джипси-етно стил. Има много начини, по които може да добавите Винтидж въздух към вашия интериор. Бохемски текстури и психeделични аксесоари напомнят за пътуване назад във времето, като в същото време ви предоставят възможност да изразите вашия личен стил.

Създаването на декор, който да излъчва едновременно романтика и стил, със сигурност, няма да остане незабелязано и ще предизвика интереса на вашето семейство и гости! Комбинирайте ръчно украсени материи от естествени материали. Изберете модели, които да бъдат с някакъв печат, базиран в черно, за да съответстват напълно на онази романтична епоха. Внимание! Интериорът е добре да бъде в неутрални тонове. Изберете произведения на изкуството от онази романтична епоха и извънгабаритни винтидж мебели. Довършете външния  на интериорното пространство с лампа с нажежаема крушка и сламена декорация за допълнителни точки винтидж стил! За предпочитане тази есен са драперии или флорални мотиви за най-романтичните декори. Изключително високо се ценят акцентите, изработени ръчно, които добавят автентичен дизайнерски почерк към пространствата. Тук спадат дантелите, бродериите, обшивките с пайтеи, мъниста и камъни. Още по-желани са винтидж ефектите, които придават на моделите спални комплекти, пердета и облицовки за дивани и фоьойли вид, всякаш са с история – умишлено състаряване на материалите, избелване, протриване или раздрънчване.

 

Източник: http://www.spalnobelio.bg/


ОЩЕ ОТ "МОДЕРЕН ДОМ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez