*

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МАЛИНА НИКОЛОВА И ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МИРОСЛАВ КОМИТСКИ СЕ ВКЛЮЧИХА В БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА ИНИЦИАТИВА „ОСИНОВИ ВРАЧАНСКО СЕМЕЙСТВО“

|

Областният управител Малина Николова и заместник областният управител Мирослав Комитски се включиха в Благотворителната инициатива „Осинови Врачанско семейство“.

Кампанията се провежда за 18-та поредна година с подаръци за деца от семейства с ниски доходи по инициатива и под патронажа на председателя на Управителния съвет на „Дом на науката и техника“ – Враца Евелина Васкова.

Тази година в инициативата са включени повече от 100 деца и общественици, които избират на случаен принцип семейството, в което ще направят дарение.

С благодарност към организаторите на инициативата Малина Николова изрази надежда благородният жест наистина да зарадва врачанските деца за предстоящите празници и кампанията да продължи в следващите години. “Всеки може да дари усмивка и подарък на децата, защото Врачани са съпричастни, чувствителни и обичат най-малките жители на нашия град“, каза в приветствието си областният управител.

Малина Николова символично „осинови”  2 -годишно момиченце. С подаръци за предстоящите празници, заместник областният управител Мирослав Комитски и главният секретар в Областна администрация – Враца Мариана Каменова ще зарадват две 3-годишни момченца.

По време на откриването на благородната инициатива, бяха наградени видни врачански общественици по повод дългогодишната им дейност в областта на техническите науки. Областният управител връчи плакет и парична награда в Категорията „Учител на годината“ на инж. Димитър Димитров.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez