*

НОВИЯТ ШЕФ НА БОЛНИЦАТА ПОПАРИ НАДЕЖДИТЕ ЗА СКОРОШЕН РЕМОНТ НА РОДИЛНОТО

|
НОВИЯТ ШЕФ НА БОЛНИЦАТА ПОПАРИ НАДЕЖДИТЕ ЗА СКОРОШЕН РЕМОНТ НА РОДИЛНОТО

Новият изпълнителен директор на МБАЛ “Христо Ботев” във Враца д-р Петър Керемедчиев попари надеждите за скорошен ремонт на отделението по акушерство и гинекология. Д-р Керемедчиев е заявил, че прекратява процедурата по обявената от предходния директор Евгени Любенов обществена поръчка за основна рехабилитация на отделението.

Според шефа на врачанската болница, трите фирми, подали предложения, са направили „смехотворни оферти, които не отговарят на заданието“. Това го принуждавало да прекрати настоящата и обяви нова прецедура, което ще отложи с месеци дълго чаканият ремонт.

„Колегата ми Евгени Любенов не е виновен за това положение, тъй като той е провел процедурата по правилата. Дейностите, описани от фирмите не отговарят на заданието и са меко казано смехотворни“, допълни д-р Керемедчиев.

Той припомни, че здравното министерство е отпуснало около 240 000 лева без ДДС за този ремонт и обновление на АГО-то ще се случи.

„Не мога да си позволя пилеене на пари на данъкоплатците, затова най-редно е да има нова процедура“, допълни д-р Керемедчиев.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez