*

НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА ВИДИНСКАТА БОЛНИЦА ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ

|
НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА ВИДИНСКАТА БОЛНИЦА ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ

От днес новоизбраният директор на видинската болница д-р Виолета Дочкова вече официално встъпи в длъжност. Тя пое поста след като в болницата в Белоградчик бе назначен новия директор.

"Пристигнах на работа с един от членовете на борда на директорите- д-р Марко Петров. Беше ми предадено от д-р Василев в едночасов разговор какви са проблемите на болница. Това са текущи неща. Изискала съм от началник "ТРЗ" и икономическия директор да ми направят справки и вероятно в понеделник ще мога да дам повече информация какво е щатното разписание, каква е средната заплата, какви са заплатите на лекарите и на администрацията. Сега нищо не мога да кажа с точност", коментира в първия си работен ден като директор на МБАЛ "Видин" д-р Виолета Дочкова.

Д-р Дочкова бе избрана на извънредно Общо събрание на акционерите на дружеството на областната болница в края на ноември миналата година. Поради проблеми с документите на новоизбрания директор на болницата в Белоградчик, който трябваше да я замести зае поста едва днес.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez