*

НОВА КОМПЮТЪРНА ЛАБОРАТОРИЯ ОТВОРИ ВРАТИ В ППМГ „АКАД. ИВАН ЦЕНОВ“ – ВРАЦА

|

Нова компютърна лаборатория отвори врати в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца. Тя е дарение от г-н Иво Евгениев, бивш възпитаник на гимназията. Официални гости на тържеството бяха председателят на Общински съвет- Враца Владимир Христов, зам.-кметът Александър Владимиров, началникът на РУО – Враца Лорета Колева, представители на Ротари клуб – Враца, ТПП – Враца и др.

Лабораторията е с иновативен дизайн, оборудвана е със сензорен дисплей и 15 мощни компютърни конфигурации, последно поколение. Така ще се подпомогне обучението на учениците от професионалните паралелки по приложно програмиране.

„Благодарение на този кабинет ще се осигури една по-модерна среда за обучение на учениците и ще се подпомогне развитието на техните способности и умения“, подчерта директорът на гимназията г-жа Татяна Василева.

В обръщението си към учениците г-н Иво Евгениев напомни, че никой не е по-велик от човека до себе си. Той им пожела да се реализират успешно в бъдеще и когато имат възможност да помогнат, да се върнат и да дадат нещо на училището, от което са тръгнали.

След официалното откриване се организира мотивационна среща с ученици от ППМГ. Гост-лектор беше Иван Генадиев, който представи своя богат опит като оперативен мениджър на международно ниво, инвеститор и консултант.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez