*

НОВ СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В КУРС ПО ОСНОВИ НА ПРОГРАМИРАНЕТО 2022 ДО 10 ОКТОМВРИ

|
НОВ СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В КУРС ПО ОСНОВИ НА ПРОГРАМИРАНЕТО 2022 ДО 10 ОКТОМВРИ

За седма поредна година, Враца софтуер общество организира и провежда обучения по програмиране, а тази година курсът ще е в изцяло НОВ формат. Поради големият интерес, срока за кандидатстване е удължен до 10-ти октомври. Подходящ е за ученици и възрастни, които са решили да усвоят умения от ИТ сектора или търсят шанс за нова кариера, без необходимост от предишен опит. Има възможност за СТАЖ!


Работата като програмист дава неограничени възможности. Можеш да работиш от всяка точка на света, за клиенти от всяка точка на света.

След стартирането на курсовете през 2015г. във Враца вече има над 50 човека обучени и работещи в тази сфера, а в града 5 нови фирми отвориха офисите си.

 

Какво ще бъде различно през тази учебна година?

-       нова програма, насочена към дълбочина на разбирането

-       3 модула - Основи на програмирането, Обектно програмиране и Качествен код

-       65 занятия

-       2 безплатни лекции

-       много упражнения и практика

-       удобен за работещи и ученици

-       възможност за стаж

-       сертификат

 

Тази година лекциите са фокусирани над качеството на разбирането на курсистите, включени са упражнения след всеки две лекции, а лектор ще бъде основателят на Враца софтуер - Теодор Костадинов. Теодор е преподавал в академията в самото ѝ създаване, а оттогава е бил и лектор в СофтУни, на ИТ конференции и редица други ИТ академии. Управител и архитект е на софтуерна компания, има дългогодишен опит в програмирането и е лауреат на наградата на списание Forbes “30 под 30”.

 

Кандидатстването ще бъде отворено до 10 октомври. Желаещите могат да се регистрират тук https://vratsasoftware.com/train-devs , има и възможност за стипендия!

Грабни своето място сега - запиши се или препоръчай на приятел!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар