*

НЕ НА ШЕГА СЛУЖИТЕЛ НА МВР ПРЕДЛОЖИЛ ПОДКУП НА КОЛЕГИ

|
НЕ НА ШЕГА СЛУЖИТЕЛ НА МВР ПРЕДЛОЖИЛ ПОДКУП НА КОЛЕГИ

Софийска градска прокуратура задържа полицейски служител за кражба и подкуп. 

В. Асенов и И.Илиев са в ареста за 72 часа, след като през нощта на 2 май са били спрени от полицаи след кражба на цигари от магазин в столичния квартал „Люлин”. Асенов - служител на „Пътна полиция”, е предложил на полицаите подкуп от 200 лв., за да не бъдат арестувани двамата, съобщиха от прокуратурата

Около 4 часа в столичната полиция е получен сигнал за двама мъже, които изнасят вещи от голям хранителен магазин в ж.к. „Люлин”. Към мястото са насочени патрули от Девето РУ-СДВР, организирани са и действия за издирване и залавяне на извършителите.

В района е спрян лек автомобил „Форд Фокус“. Колата шофирал 39-годишен мъж, придружаван от 36-годишен полицай, който представил на униформените си колеги карта на служител на МВР и предложил на проверяващия екип сумата от 200 лева, за да ги освободят.

При проверката на автомобила е намерен чувал с голям брой кутии различни марки цигари. Осъществени са процесуално-следствени действия – претърсване и изземване. Двамата мъже – В. Асенов и И. Илиев, са привлечени като обвиняеми. 


ОЩЕ ОТ "ШЕГОВИТ ОБЕКТИВ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez