*

НАЙ-НЕСТАНДАРТНИТЕ ИДЕИ, НА КОИТО ДА ЗАЛОЖИТЕ ПРИ КУХНИ ПО ПОРЪЧКА

|
НАЙ-НЕСТАНДАРТНИТЕ ИДЕИ, НА КОИТО ДА ЗАЛОЖИТЕ ПРИ КУХНИ ПО ПОРЪЧКА

Всички кухни по поръчка, колкото и различни биха могли да бъдат те, спрямо различните вкусови и стилови предпочитания на клиентите, са обединени от едно - дават свобода на креативността и въображението.

 

Да създавате кухни по поръчка за новото си жилище е безкрайно приятно и ангажиращо занимание - то ще задоволи ентусиазма на онези от вас, които имат подчертан интерес към интериорния дизайн. И как иначе, след като пред вас се открива перфектната възможност да създадете помещение, което изцяло да отговаря на собствените ви нужди, вкусове и приоритети.

 

И именно защото имате пълна свобода относно идеите, които да внедрите в дизайна си, днес сме ви подготвили няколко по-нестандартни такива, с които определено ще направите така, че вашите кухни по поръчка да се отличават съществено.

 

Виждали ли сте цветен таван в кухни по поръчка?

Ако вече сте изготвили проекта за своята кухня по поръчка, то е добре някак да си я представите в цялостното помещение. Независимо от нейния дизайн, бихте могли да направите стаята още по-забележителна чрез придружаващи акценти, които да привлекат погледа. Именно един такъв е цветният таван. Ако подберете нестандартен цвят, ще привличате вниманието в стаята не само с красивата си кухня, но и с обкръжаващата я среда.

 

Изберете подходящи придружаващи картини към своите кухни по поръчка

Изкуството върви ръка за ръка с интериорния дизайн. Независимо колко красива и функционална направите кухнята си, не забравяйте да включите и няколко произведения на изкуството в стаята. Бихте могли да избирате измежду множество варианти - ако ви се иска да се придържате към кухненската гама, то бихте могли да се спрете на картини, изобразяващи различни храни и напитки. Изображенията с кафе, например, са много предпочитани от много домакини - те сякаш галят вкусовите ви рецептори. Разбира се, картините с пейзажи и красиви гледки са също перфектен избор.

 

Вградете осветление в своите кухни по поръчка, за да заблестят

Изключително красиво е да вградите осветителни ленти в дизайна на своята кухня. Освен, че ще ви снабдяват с допълнително количество светлина, което е винаги необходимо в кухнята, докато приготвяте нещо вкусно, те са и изключително естетически издържани. Дори и да прекарвате време в тази стая само с цел да си починете и да отдъхнете след дългия работен ден, бихте могли да оставите само лентите да светят - така ще си осигурите необходимото уединение и ще се почувствате изключително комфортно и уютно.

 

Независимо на какви декорации и акценти се спрете за своите кухни по поръчка, сме сигурни, че това помещение ще се превърне в любимото ви в дома.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez