*

НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ПЕТЯ АВРАМОВА ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА ОБЯВЯВА ИНИЦИАТИВАТА – „КНИГАТА – МОЙ ПРИЯТЕЛ”

|
НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ПЕТЯ АВРАМОВА ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА ОБЯВЯВА ИНИЦИАТИВАТА – „КНИГАТА – МОЙ ПРИЯТЕЛ”

Народният представител Петя Аврамова за втора поредна година обявява инициативата – „Книгата – мой приятел”. В нея могат да се включат всички ученици от Враца, като в края на ваканцията тримата най-активни читатели ще получат награди, осигурени от народния представител. Те ще бъдат определени с помощта на директора на библиотеката Силвия Врачовска и служителите в различните отдели.

Участниците са разделени в три възрастови групи – от 7 до 10 години, от 10 до 14 години и над 14 годишна възраст. Учениците прочели най-много книги във всяка една от групите ще получат подарък, ваучер за закупуване на книги.

Инициативата ще бъде обявена на 20 юни /вторник/ в 9.30 часа в парка на ж.к. „Дъбника”, където народният представител Петя Аврамова ще прочете и приказка на деца от детските градини „Зора” и „Знаме на мира”.

В парка ще бъде монтирана къщичка за книги, която е подарък от народния представител Петя Аврамова. В ще бъдат подредени издания от различни жанрове, подходящи за възрастни и деца, българска и световна класика.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez