*

НАПУСНА НИ КАМЕН КОСТАДИНОВ

|
НАПУСНА НИ КАМЕН КОСТАДИНОВ

Дългогодишният член на Централното оперативно бюро на ДПС Камен Костадинов е починал. Политикът е бил покосен от масивен инфаркт.
Това се е случило днес по обед във Варна.
Той бе определен за водач на листата на ДПС от Великотърновски регион, член е на ръководството на движението, както и на изпълкома на Българския футболен съюз. Костадинов е един от знаковите и уважавани бизнесмени.
В продължение на няколко мандата Костадинов е народен представител от ДПС.
Камен Костадинов е роден на 26 септември 1970 година в град Шумен, България. В периода от 1999 до 2000 година е Президент на ФК "Шумен". През 2005 година става член на изпълком на БФС.
През 2001 година напуска ПГ на ДПС, тогава част от „Обединение за национално спасение“. През 2003 година се връща в ДПС. Член на Централното оперативно бюро на партията. Един от учредителите на ЕКИП на Христо Бисеров.
През 2013 г. Камен Костадинов бе избран за народен представител от 6-ти многомандатен избирателен район Враца. В краткия си мандат Камен Костадинов успя да остави много ярка следа в региона с действията си и отношението си към хората. Няма човек, който да се е срещнал с него и да не е бил респектиран от изключителната му ерудиция, човещина и съпричастност.

Екипът на „Модерна Враца“ скърби за приятеля си Камен Костадинов и поднася искрени съболезнования към семейството и приятелите! Загубата е тежка!

Поклон!

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар