*

НАД 200 ДУШИ ПОДКРЕПИХА КАНДИДАТИТЕ НА ГЕРБ В ЧИРЕН

|

Над двеста души посрещнаха Калин Каменов, кандидатите за общински свъетници от ГЕРБ и кандидата на партията за кмет на Чирен Емилия Ангелова. На събитието присъстваха и регионалният министър и областен координатор на ГЕРБ за Враца Петя Аврамова и общинският ръководител на партията Малина Николова.

„През изминалите 4 години положихме основите на икономическото развитие на Враца. По-големи градове от страната вече ни дават за пример“, обърна се към присъстващите Калин Каменов.

„Имате шанс да бъдете част от отбора ни, като подкрепите Емилия“, добави той.

„Вярвам, че Чирен ще избере промяната и ще бъде сред победителите. Изберете добър стопанин на селото ви, изберете този път жена“, каза Петя Аврамова.

Големият проблем на нашето село е застоя, нищо не се случва в последните години, коментираха жители на Чирен. Разделени сме на наши и чужди и сме затънали в кавги, искаме да променим това и да помогнем на Чирен да се развива, бяха категорични присъстващите.

„Респект към свършеното от вас през последните 4 години“, обърна се възрастна жена към Калин Каменов. „Убедена съм, че вие сте следващия кмет на Враца, а ние чиренци трябва да помислим добре какво искаме за селото ни и да гласуваме отговорно“, добави тя.

Приоритетите, по които ще работят представиха и кандидатите за общински съветници Александър Владимиров, Сашка Александрова, Нина Дакева, Маргарита Ангелова, Нели Стоянова, Хенриета Георгиева, Васил Василев и Димитър Динков.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez