*

НАД 150 ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ В ШОУ-СПЕКТАКЪЛА „С ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ ЗА ОБЩИНА МЕЗДРА“

|
НАД 150 ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ В ШОУ-СПЕКТАКЪЛА „С ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ ЗА ОБЩИНА МЕЗДРА“

Над 150 изпълнители от Общината ще се погрижат за доброто настроение на жителите и гостите Мездра по време на спектакъла „С Вяра, Надежда и Любов за Община Мездра“. Множество певчески и танцови групи  ще покажат красотата на народната музика и модерните ритми с букет от фолклорни и авторски изпълнения.

Точно в 18.00 часа централния площад „България“ ще озарят най-малките таланти на Община Мездра. В началото на концерта ще се изявят децата от Центъра за подкрепа за личностно развитие и  учениците от ОУ“ Св. Св. Кирил и Методий“ с художествен ръководител Тони Яшова. Младата певица Рени Русалийска ще изпълни едноименната песен за „Вяра, Надежда и Любов“. Танцова формация „Фантазия“ с художествен ръководител Цветелина Цинцарска и Детски танцов състав „Мездренче“ към НЧ „Просвета-1925“ с художествен ръководител Йоана Аспарухова ще представят неповторими авторски композиции.

На сцената на площад „България“ ще се изявят още фолклорни и народни групи към читалищата в селата Зверино, Лик, Брусен, Долна Кремена, Царевец, Игнатица, Люти брод и Зверино.

В края на концерта на талантите от Община Мездра ще се изявят изпълнителите от Мъжка фолклорна група „Змей Горянин“ от Зверино с художествен ръководител Станимир Петров.

Специално за жителите и гостите на Мездра легендите „Диана Ексрес“ ще изпълнят емблематични златни хитове, сред които „Молитва за дъжд”, „Балада за Пловдив”, „Утре”, „Две праскови и две череши”, „Северина”, „Есен”, ,„Влюбено сърце” и др.

 Dany Lazer Show ще представи зрелищен спектакъл, съчетаващ вълшебство от звук, светлина и зареждащи внушения.

В края на празничната програма присъстващите ще се насладят на пищна заря.

Очакваме Ви на 17-ти септември „С Вяра, Надежда и Любов за Община Мездра“!

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez