*

НА КАКВО НЕ НИ УЧАТ ЗА ИНТИМНОСТТА – ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ!

|
НА КАКВО НЕ НИ УЧАТ ЗА ИНТИМНОСТТА – ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ!

Нашето общество става все по-освободено и либерално. Това не означава, че сме прекалено разюздани, а просто, че започваме да приемаме различното в себе си и околните. Научим ли се да нямаме толкова големи предразсъдъци, ще станем една идея по-щастливи и обичащи се. Защото любовта към ближния започва винаги като любов към себе си. Сексуалните предпочитания обикновено варират спрямо индивидуалността, темперамента и характера. Макар и да имаме значителни постижения по отношение на равенството  между половете, все още не сме постигнали цялостно такова. Имаме още много, какво да научим. А и голяма част от знанията не се усвояват в университета или училище, а от практиката в школото на живота.

 

Ролята на секса в продължаването и оцеляването на вида ни е значителна. Не е учудващо, че тя ни интересува толкова много. Интимният контакт, неговото качество и честота са от голямо значение за това да ни има и в бъдещето. А извършването му е най-силното удоволствие и екстаз, което сме способни да изпитаме с физическото си тяло. Затова и толкова много хора се опитват да го подчертаят с помощта на натурални средства за повече възбуда и потентност. Те се обръщат към продукти, като сиропът със състав за по-голяма издръжливост и взаимна наслада в леглото LongUp.

 

Но какво трябва да знаем за секса, а не ни учат на него в училище? Как да преодолеем скритите си страхове и да направим романтичното преживяване взаимно удовлетворително? Прочетете статията докрай, за да научите отговора.

 

Кое Прави Секса Скучен и Еднообразен?

 

Нуждата от разнообразие е присъща за всеки. Нашият мозък е главният отговорен за подмамването на команди към частите тяло и действията, които вършим. А той има нужда от постоянна стимулация. Може да се каже, че адаптацията към различното и усвояването на нови техники и информация е неговата гимнастика. В момента, когато спрем да го облъчваме с нови за него данни, той спира да работи нормално.

 

Затова и липсата на предизвикателства в интимен план ни кара да се отегчим и отчуждим от партньора. Ако искаме да разпалим искрата отново, то трябва да действаме светкавично, преди въглените да са изстинали. Не разбирайте разнообразието, като сложна форма на акробатика или йога. Понякога е достатъчно просто да си поиграем малко с ролите. Да облечем костюм или да останем по панделка. Да изкараме от шкафа някое по-секси бельо, което пазим за специални случаи. Или просто да се отдадем на приятни разговори с чашка-две червено вино. Истината е в детайлите.

 

Ето и как лесно да разнообразите сексуалния си живот и да засилите възбудата и либидото:

 

  • Определете една вечер от седмицата само и единствено за романтика. Пратете децата при баба и дядо, носете си новите дрехи или направете така, че да ги свалите бързо.
  • Баналните жестове, като палене на свещи или поднасяне на букет на любимата се водят такива единствено, защото често работят. Помнете, че всяка дама има нужда да бъде съблазнена и да се почувства желана.
  • Пробвайте нещо различно. Вземете палатка и отидете под открито небе. Наемете хотелска стая, все едно сте още гаджета. Или  пък отидете на екскурзия в друг град.

 

Мъжете Харесват Уверени Жени, А Те Пък – Определени Пози!

 

Представителите на силния пол много по-често предпочитат “бързия” секс. Но докато те обикновено нямат проблеми да стигнат до край, за жените това обикновено е определящ фактор. Затова, ако искате всички участници да са доволни, то разберете нейната любима поза. Старайте се да я докарате до върховно удоволствие бързо и лесно, а после се отдайте и самите вие на насладата от кулминацията. Така се постига взаимната наслада в леглото. Дамите пък трябва да са по-уверени в себе си и способностите си. Статистиките сочат, че мъжете обичат уверените жени.

 

Опознайте Телата Си, За Да Им Доставите Повече Удоволствие!

 

Всеки човек, който познава добре индивидуалните потребности на собствената си физика, е способен да достигне черешката на сладоледа на насладата. Но тъй като за удоволствието в леглото са нужни двама, той трябва да е готов да се впусне и в изследователска мисия на партньора. Това може да стане чрез отпускащи и възбуждащи масажи. А може да бъде постигнато и с био-продукт за постигане на по-добра продължителност на акта. Пример за такова са натуралните капки за повече взаимен екстаз ЛонгЪп. Не забравяйте и за разговорите. Те и практиката са най-добрият начин да научите какво допада на човека до Вас и какво – не. Добавете много въображение, чашка-две червено вино и блокчета тъмен шоколад (бе, Уили!). Няма как да сбъркате тази рецепта за постигане на романтична хармония и щастие.


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez