*

МОМЧИЛ МЛАДЕНОВ И КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ" ПОСЕТИХА С. ЧИРЕН

|

Вчера срещата в с. Чирен продължи до тъмно. В залата на читалище "Пробуждане" се събраха над 100 човека. Представянето на програма мина бурно и с шумна дискусия. "Аз вярвам, че именно така се раждат добрите идеи и снощи получих доказателство за това. Една дама от публиката даде предложение пенсионерите в общината да получават един безплатен билет на трансрорт от населеното им място до Враца и обратно, за да могат да си купят лекарства", сподели Момчил Младенов. Това е малка крачка, малка капка в мерките, които трябва да бъдат взети за подобряване живота на възрастните хора. 

За подобряване на живота на възрастните хора в програмата на Младенов се предвижда услугата "социален патронаж" да работи без прекъсване. Клубовете на пенсионерите ще получат ефективна подкрепа, а хората ще участват в поне едно голямо събитие месечно, където ще проявят своите таланти. 

В Чирен, както и в останалите населени места в общината ще функционират патрули и ефективно видео наблюдение, за да живеят хората спокойно и да не се притесняват за себе си или имуществото си. Общината ще работи съвместно с полицията и арендаторите на земеделска земя за опазване на полските имоти и произведената продукция. 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez