*

МОМЧИЛ МЛАДЕНОВ И ИЛИЯНА ТОШЕВА ПРЕДСТАВИХА СВОИТЕ ИДЕИ ЗА РАЗВИТИЕ В С. ЧЕЛОПЕК

|
МОМЧИЛ МЛАДЕНОВ И ИЛИЯНА ТОШЕВА  ПРЕДСТАВИХА СВОИТЕ ИДЕИ ЗА РАЗВИТИЕ В С. ЧЕЛОПЕК

Момчил Младенов беше посрещнат в с. Челопек като стар приятел. Пред пълна зала той представи своите приоритети за управление на града. Програмата, която поставя в центъра човека, очевидно вади очите на някои от неговите опоненти, защото цяла машина работи срещу оборването й. Но е трудно да кажеш на черното бяло, трудно е да разбиеш идеал, в чиято основа са поставени човешките интереси, потребности и мечти.

 

„Явявам се пред вас с опита, който съм натрупал, и с волята да променя системата на управление и да поставя човека в центъра“, заяви Младенов. Той представи данни, които показват, че само за година община Враца е намаляла със 720 човека. „Губим хора, които търсят по-добро бъдеще другаде“, каза кандидат-кметът на „БСП за България“ и допълни, че само 4% от младите хора се интересуват от местна политика. Тези факти са повече от тревожни и спешни мерки трябва да се вземат, стига хората в управлението да са отговорни, да имат съвест и да се интересуват от бъдещето на Враца.

 

„Сега щабът на опонентите трескаво мисли по въпроса за детските градини. Недовършеният бетон в спортната зала на училище „Христо Ботев“ струва много повече от парите, необходими за безплатни детски градини“, каза Младенов.

 

Илияна Тошева е кандидат за кмет на с. Челопек от „БСП за България“. Тя е добре позната на хората в селото и 20 години е работила в детската градина. Нейната програма е насочена към повишаване на достъпа до здравни услуги, дейности към младите хора и насърчаване на малки граждански инициативи.    

 

„Кандидатската листа на „БСП за България“ е балансирана и съставена от хора с различни професии и компетенции. Свързващото между тях е съвестта и доблестта, която притежават, за да управляват града“, заяви Цветелина Дамяновска.

 

Срещата с жителите на с. Челопек завърши с концерт на Йорданка Варджийска, която избра първата песен, с която да поздрави гостите, да е „Приятели“. Това е символ на подадена ръка към инж. Момчил Младенов, защото доверието към него ще се върне стократно след изборите.

 

Подкрепете Момчил Младенов и кандидатите за общински съветници от листата на „БСП за България“ с номер 56 в бюлетината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez