*

МОДЕРНИЗИРАНИЯТ ХИПЕРМАРКЕТ KAUFLAND ОТВАРЯ ВРАТИ ВЪВ ВРАЦА

|
МОДЕРНИЗИРАНИЯТ ХИПЕРМАРКЕТ KAUFLAND ОТВАРЯ ВРАТИ ВЪВ ВРАЦА

Специални предложения в първите дни след откриването и интериор по най-актуалната концепция на веригата очакват клиентите

На 8 декември, петък, Kaufland България отваря вратите на модернизирания си хипермаркет във Враца, на ул. Оборище 7. Всички потребители на обновения хипермаркет ще избират от разнообразие от качествени и свежи продукти по-лесно и по-бързо, а по повод модернизирането на обекта Kaufland предоставя и специални талони с отстъпки на различни продукти. Всеки клиент, пазарувал на стойност над 5 лева в първите дни след откриването на обновения хипермаркет, ще получи талона с отстъпки на касата.  

Модернизираният обект е съобразен с новата концепция на Kaufland България за вътрешна подредба и функционални решения, които поставят фокус върху удобството на клиента и неговото улеснение по време на пазаруване. Хипермаркетът е с разширени коридори и по-ниски рафтове със стоки, което позволява на потребителите да оптимизират времето си и прави бързото придвижване до касите възможно от всяка точка.

За още по-голямо улеснение всяка група продукти е обозначена със специални цветови код и икона. За потребителите с динамично ежедневие в обновения хипермаркет е вече налична и витрината „To go”.

В обновения обект е внедрена система за комбинирано отопление и охлаждане, модерна енергийноефективна хладилна инсталация, както и изцяло енергийноефективно осветление. Всички технологии и решения имат за цел да намалят въглеродния отпечатък на обекта до минимум и подчертават последователната политика на Kaufland България за грижа към природата.

Oткриването на модернизирания хипермаркет в града е повод Враца да бъде поредният домакин на националната кампания на Kaufland България за стимулиране на балансираното хранене – „Свежите приятели“. На 8 декември специално създадената рикша ще гостува в центъра на града, където ще се раздават свежи плодове и информационни материали за здравословното хранене.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez