*

„МЛАДЕЖКА БАНКА – МОНТАНА” ПРОВЕДЕ ПЪРВОТО СИ ОБУЧЕНИЕ

|

„Младежка банка – Монтана” проведе първото си обучение в Регионална библиотека „Гео Милев” – гр. Монтана на тема „Популяризиране и организиране на публични събития”. Лектор на обучението бе Сибил Бойчев – координатор на Младежка банка – Монтана. Участие в еднодневното обучение взеха двадесет младежи, на възраст от 15 до 29 години, които научиха как се планира, организира, провежда и популяризира публично събитие. Те се запознаха и с правно-нормативната страна на организационния процес. Направиха също и организация на реално събитие, научиха се как да решават проблеми и предизвикателства при организирането на събития, както и как да комуникират с медии, групи и общности.

            Следващото обучение на Младежка банка – Монтана ще се състои утре, 13 октомври 2017 г. от 10:00 ч. в Регионална библиотека „Гео Милев”. Темата е: „Набиране на средства”.

            Младежка банка – Монтана се реализира от Фондация Северозападен институт за младежки политики – Монтана, с подкрепата на Фондация "Работилница за граждански инициативи" по програма „Младежка банка” и с финансовата помощ на Фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

            За повече информация:

            Регионална библиотека "Гео Милев" с адрес: пл. Жеравица 1, Монтана

            mikc.montana@gmail.com

            тел.: 0878 81 75 53 д-р Петко Петков - ръководител

            0896 11 82 26 Сибил Бойчев - координатор


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez