*

МК „БАСТА“ В С. ВЛАСАТИЦА: ВИЕ СТЕ СИЛАТА. НЕКА ЗАЕДНО НАПРАВИМ ВРАЦА И СЕЛАТА ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ

|

С бурна дискусия до късните часове на вчерашния ден продължи срещата на кандидатите за общински съветници от Местна коалиция „БАСТА” (ПП БАСТА, ПП ДПС, ПП НДСВ, ПП Политическо движение Социалдемократи) с жителите на с. Власатица. Хората с болка споделиха, че селата в община Враца загиват, а управляващите си спомнят за тях само през 4 години.

                               

 „Заради порочното управление на Община Враца селата обезлюдяха. Хората избягаха в чужбина, за да оцелеят. Тук е семейството ми. Тук развивам бизнеса си и като вас се боря ежедневно. Искаме да живеем и работим в родния си край, затова заедно трябва да изгоним другоселците от нашия регион и да върнем Враца на врачани!“, заяви предприемачът Николай Николов.

 

Елена Кирилова, доказан експерт в сферата на образованието, част от екипа на един от най-успешните кметове на Враца Воислав Бубев, заяви, че безплатните детски градини са сред основните приоритети на МК“БАСТА“. „Нашите приоритети са напълно изпълними. Как в толкова български общини, където управляващите милеят за децата си, услугата е безплатна? Дори в една малка Мездра с близо 2 пъти по-малък бюджет от Враца това вече е факт. Приходи има достатъчно. Ако децата и младите семейства са приоритет за Общината, то чрез събираемостта на таксите, превръщането на услугата в безплатна е напълно възможно”, заяви тя.

 

Здравето, образованието, намаляването на общинските данъци и такси са основните стъпките, за да живеят врачани по-добре, смятат от МК“БАСТА“. „Не е нормално да се харчат колосални суми за футболния отбор на „Ботев“ или за концерти със скъпи изпълнители. Когато народът е беден, подобни увеселения не го топлят. Трябва да се работи за значимите неща като образование и здравеопазване, където все не достигат средства. Трябва нов модел на управление на Общината, който поставя човека в центъра на всяко действие.”, обобщи финансистът Светлин Герасимов.

 

Борислав Банчев, водач на листата за общински съветници на МК „БАСТА“. „Народът е подложен на геноцид и заедно трябва да спрем този процес. Камарилата от Благоевград и хората около нея получават солидни четирицифрени заплати, но имат наглостта да ви залъгват отново да ги овластите. „Те търсят власт и бранят собствените си интереси, а не гледат нуждите на обикновените граждани. С мотото си работа, работа, работа ви дават напразни надежди. На кой от вас помогнаха досега? Инвеститорите добре идват във Враца, но идват сами заради ниското заплащане в региона. Предлагат и в пъти по-малко работни места, от гръмките изказвания на бившия кмет Каменов.“, допълни Банчев.

Досегашните управници на Враца манипулират бедния народ с натиск и гръмки обещания. Страх ги е, че няма да са на власт. „Ние сме силата и заедно можем да изметем Благоевградския клан от родния си град и селата. Да си върнем ВРАЦА и ЗАЕДНО да я направим по-добро място за живот.“, призовават от МК“БАСТА“.

 

Подкрепете МКБАСТАс 70 в интегралната бюлетина.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez