*

МК „БАСТА“ В С. МРАМОРЕН: КАЖЕТЕ „СТИГА“ НА МИЗЕРИЯТА, КРАЖБИТЕ И КОРУПЦИЯТА

|

Промяна на отношението към гражданите, насочване на по-голям ресурс към селата и регулярни изнесени приемни в малките населени места. Това са основните акценти в програмата на Местна коалиция „БАСТА”, които жителите на с. Мраморен бурно аплодираха по време на вчерашното посещение на кандидатите за общински съветници.

 

Хората в Мраморен са отчаяни и обезверени. Населеното място обезлюдява заплашително. Наскоро голяма група млади хора са емигрирали, за да оцелеят. Жителите смятат, че са забравени от управляващите и търсят спасение в нови политически формации, които да ги измъкнат от нищетата. От 4 години крак на управленец не е стъпвал в Мраморен, затова хората посрещнаха „БАСТА“ с надежда за дългоочакваната промяна към по-добро. Сред кандидатите за общински съветници на коалицията е и местният жител Пламен Лилов. „Аз съм част от вас – имам същите терзания и желания. Ще работя за отпускането на повече средства за селата и осъществяването на по-строг контрол върху извършените дейности. Няма да ни замазват очите с една кофа асфалт, а след това да отчитат, че нещо са направили. Ще събирам вашите питания и предложения и ще се боря за осъществяването им.”, обеща Лилов.

 

Предприемачът и настоящ общински съветник Николай Николов допълни, че в следващия Общински съвет с колегите му ще насочат цялата си енергия и усилия към възраждане на кварталите във Враца и селата в общината.

 

Сега имате възможност да кажете СТОП на мизерията и апатията. Закриха детската ви градина, която имаше прекрасна база, създадена от инж. Бубев навремето. Ние сме за безплатни детски градини, което е съвсем реално и изпълнимо и ще е една от причините да останете в родния край.“, каза Елена Кирилова.

 

Няколко мандата съм общински съветник – близо 20 години, и винаги съм се борил за добруването на хората. Ще направя всичко възможно родния ми край да се развива. В нашата листа присъстват само доказани професионалисти в различни области. Доверете ни се, за да може Враца да е по-привлекателен и приятен град за живот.“, призова водачът на листата Борислав Банчев.

На 27 октомври подкрепете кандидатите за общински съветници на МК ”БАСТА“ с №70 в интегралната бюлетина.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez